MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ekrem Bulgun'un anma ve cenaze programı belli oldu
Politika
22 Temmuz 2024 Pazartesi 12:32

Ekrem Bulgun'un anma ve cenaze programı belli oldu

CHP İzmir’in eski il başkanlarından ve partinin önemli isimlerinden 92 yaşındaki Ekrem Bulgun hayatını kaybetti. Bulgun'un anma ve cenaze programı belli oldu.

GERÇEKİZMİR - CHP İzmir’de 8 dönem il başkanlığı yapan partinin önemli isimlerinden 92 yaşındaki Ekrem Bulgun evinde geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybetti.

ANMA VE CENAZE PROGRAMI 

Bulgun için Bayraklı Tepekule Kongre Merkezi’nde yarın (Salı) saat 14.30'da, CHP İzmir İl Başkanlığı ile Türk Mühendis Ve Mimar Odaları Birliği Makine Mühendisleri Odası İzmir Şubesi birlikte anma töreni düzenleyecek. Cenaze namazı ise aynı gün, ikindi namazına müteakip Bostanlı Beşikçioğlu Camii'nde kılınacak.

ASLANOĞLU'NDAN TAZİYE MESAJI

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu sosyal medya hesabından, "Partimizin duayen ismi, CHP İzmir İl Başkanlığımızı yapmış olan Sayın Ekrem Bulgun’u kaybetmenin derin ve tarifsiz acısı içindeyim. Öğretileri ve duruşuyla partimize, İzmir’e ve siyaset hayatımıza kattıklarını asla unutmayacak, aziz hatırasını hep yaşatacağız. Ruhu şad, mekanı cennet olsun" paylaşımını yaptı. 

TUGAY'DAN MESAJ

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay ise, "Partimizin farklı kademelerinde uzun yıllar hizmet veren saygıdeğer Ekrem Bulgun ağabeyimizi kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyorum. Partimizin emektarına Allah’tan rahmet ailesi başta olmak üzere tüm örgütümüze baş sağlığı dilerim" dedi. 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir