MENÜ
İzmir 20°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ekrem İmamoğlu Ankara'ya gitti
Politika
2 Nisan 2019 Salı 15:11

Ekrem İmamoğlu Ankara'ya gitti

Resmi olmayan sonuçlara göre İstanbul’da seçimi önde bitiren Ekrem İmamoğlu, Ankara’ya gitti. Önce Anıtkabir’i ziyaret edecek İmamoğlu, ardından CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti lideri Meral Akşener ve Mansur Yavaş ile bir araya gelecek.

31 Mart Yerel Seçimleri’nde İstanbul’da 48.79 oy oranıyla seçimi önde tamamlayan Millet İttifakı adayı Ekrem İmamoğlu, itirazların devam ettiği kentteki çalışmalarına ara verdi.

Öğle saatlerinde Ankara’ya giden Ekrem İmamoğlu, Atatürk Havalimanı’nda açıklamalarda bulundu.

"TEBRİK EDİN, İŞİMİZE BAKALIM"

İmamoğlu, “Sabırla takip ediyorum. Çok şey birbirine karıştı. Sonuç farklı olsa Binali Yıldırım’ı tebrik ederdim, bunu demiyorum çünkü ben kazandım. Dünya bizi ayıpla izliyor. Tebrik edin, biz de işimize bakalım. Hala afiş asıyorlar, niye asıyorsunuz? Yazıktır, günahtır” dedi.

Partililere seslenen İmamoğlu, “İlçe seçim kurullarında görev almaya devam etsinler. Tek bir oyumuza sıkıntı getirmeyeceğiz” şeklinde konuştu. 

Cumhur İttifakı’ liderlerine çağrıda bulunan Ekrem İmamoğlu, “Sayın Bahçeli bu süreci lütfen iyi takip etsin. Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan’a çağrı yapıyorum, bu sürece kayıtsız kalmamalıdır” dedi. 

Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) güvendiğini ifade eden İmamoğlu, Anadolu Ajansı’na (AA) yönelik eleştirilerini de sürdürdü.

ANKARA’DAKİ TEMASLARI

NTV Ankara muhabiri Celal Çamur’un aktardığına göre; Ankara’da önce Anıtkabir’i ziyaret edecek Ekrem İmamoğlu, Atatürk’ün mozolesine çelenk bırakacak. 

Daha sonra CHP Genel Merkezi’ne geçecek olan İmamoğlu, burada Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya gelecek. Ekrem İmamoğlu’nun burada partililere seslenmesi bekleniyor. 

Ekrem İmamoğlu, daha sonra İYİ Parti Genel Merkezi’ne giderek Meral Akşener ile görüşecek. İmamoğlu’nun son durağı ise Mansur Yavaş’ın seçim ofisi olacak. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir