MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Erdoğan: Bu manipülasyonla bizi vuramazsınız
Politika
27 Mayıs 2018 Pazar 16:28

Erdoğan: Bu manipülasyonla bizi vuramazsınız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Isparta Hükümet Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Çıkmış birileri yok kurmuş, şuymuş, buymuş... Geçin o işleri. Kurla, bu manipülasyonlarla bizi vuramazsınız" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Isparta Hükümet Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Çıkmış birileri yok kurmuş, şuymuş, buymuş... Geçin o işleri. Kurla, bu manipülasyonlarla bizi vuramazsınız" ifadesini kullandı.

"AFRİN'DE 4 BİN 480 TERÖRİSTİ ETKİSİZ HALE GETİRDİK"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Afrin'de şu an itibarıyla 4 bin 480, Kuzey Irak'ta PKK'lı 419, yurt içinde 405 teröristi etkisiz hale getirdik" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları kaydetti:

"Kafayı Türkiye'nin prestij projelerine takan bir muhalefete bu ülke emanet edilir mi? Seçim vaadi olarak, yenilerini yapmak yerine durdurmaktan, yıkmaktan, atmaktan bahseden bir muhalefete Türkiye'nin direksiyonu teslim edilir mi?"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları: 

"Diyor ki, 'Erdoğan 3. Köprüyü yapmış. Ben de gelirim 4. yaparım' diyor. Ne haddine. Bir yandan onu yaptırmam diyorsun, bunu yaptırırım diyorsun. Her şeyin bütçedeki parayla yapılmayacağını bilen bir iktidarız. Geldiğimizde Türkiye G20'de miydi, şimdi G20'de. Bunlar konuşuluyor"

"Muhalefet cephesinde bambaşka yeller esiyor. Türkiye'nin yatırımlarıyla iftihar etmek yerine önemsiz göstermeye çalışıyor. Yapılanları yıkmaktan, engellemekten bahsediyorlar"

"Millete ufuk çizmek yerine, projeleri durdurmaktan bahsediyorlar. Tüm dünyada ses getiren projelere dil uzatıyorlar. Yıkmayı, durdurmayı siyaset yapmak zannediyorlar. Dünyanın hangi ülkesinde hızlı trene karşı çıkan muhalefet vardır?"

"24 Haziran seçimleri ülke tarihimizin en önemli seçimidir. Ya 16 yıllık kazanımlarımızı çok daha yukarılara taşıyacağız ya da yıkım ittifakının bunları heba etmesine fırsat vereceğiz."

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir