MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Erdoğan: Ey Netanyahu! Sen çok zayıfsın, garipsin!
Politika
1 Nisan 2018 Pazar 15:11

Erdoğan: Ey Netanyahu! Sen çok zayıfsın, garipsin!

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun Afrin operasyonuyla ilgili açıklamalarına sert tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kalkmış, Afrin'de askerimizin mazlumlara zulmettiğini söylüyor. Ey Netanyahu, sen çok zayıfsın, çok garipsin. Bir defa kendine çeki düzen ver. Biz teröristlerle uğraşıyoruz ama senin derdin teröristler değil. Çünkü sen terör devletisin" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Adana Olağan Kongresi öncesi halka hitap etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Zeytin Dalı Operasyonu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

İsrail Başbakanı Netanyahu'nun Afrin operasyonuyla ilgili açıklamalarına yanıt veren Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları söyledi: 

"Senin dünyada doğru dürüst sevenin yok. Birleşmiş Milletler'de Kudüs ile ilgili attığın adım, aldığın cevap ortada. 'Benim nükleer silahım var' diye hava atma. Yeri geldiği zaman o nükleer silahlar da çalışmaz. Şunu bileceksin, mazlumla uğraşma. Alma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste. Dünyada dolaşacak, gezecek yer bulamazsın. Onun için bizimle uğraşma ve dürüst ol. Dürüst olmadığın sürece hiçbir zaman bizden de olumlu bir kelam bulamazsın."

Cumhurbaşkanı Erdoğan Afrin operasyonu çerçevesinde şimdiye kadar etkisiz hale getirilen terörist sayısının 3 bin 348 olduğunu belirtti. 

Fransa'nın Afrin operasyonuna yönelik açıklamalarını da sert şekilde eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Teröristleri Elysee Sarayı'ndan kabul edenler kendilerine çeki düzen versinler" dedi.

"BİR YERE KADAR KAÇARSIN"

MİT'in Kosova'daki operasyonunu da değerlendiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Onlar kaçacak biz kovalayacağız... FETÖ'yü de kovalıyoruz. Bak Kosova'dan altı tanesini paketleyip getirdi Milli İstihbarat. Pensilvanya da gelecek. Bir yere kadar kaçarsın" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir