MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Erdoğan İzmir'deki elektrik faciasıyla ilgili konuştu: Vebali olanlar özür dilemedi!
Güncel
16 Temmuz 2024 Salı 19:24

Erdoğan İzmir'deki elektrik faciasıyla ilgili konuştu: Vebali olanlar özür dilemedi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir Konak'ta 2 kişinin hayatını kaybettiği elektrik faciası ile ilgili konuştu. Kabine toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Bunda vebali olanlar bir kez olsun özür dilemedi. Sorumluluklarını kabul edecek hiçbir açıklama yapmadılar" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısı sonrası kameralar karşısına geçerek açıklamalarda bulundu. Erdoğan, İzmir Konak'ta 2 kişinin hayatını kaybettiği elektrik faciası ile ilgili de konuştu.

Edoğan şunları söyledi;

"Bundan 3 ay evvel Beşiktaş'ta 29 emekçi kardeşimiş ihmallerin kurbanı oldu. Antalya'da teleferik faciası.. İstanbul'da çocuk parkında 5 yaşındaki evladımız can verdi. Geçtiğimiz günlerde aynı beceriksizliğin, ihmalkarlığın faturasını İzmir Konak'ta ödedik. 2 vatandaşımız hayatını kaybetti. Bunda vebali olanlar bir kez olsun özür dilemedi. Sorumluluklarını kabul edecek hiçbir açıklama yapmadılar.

İstanbul'daki, Antalya'daki skandallarda nasıl vicdansızca davrandıysalar, İzmir'deki müessif hadisede de aynı sorumsuz tavrı sürdürdüler. İnsan hayatına mal olan iş bilmezlikleri artık bir dur demek gerekiyor. "

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 delioğlullar
 17 Temmuz 2024 Çarşamba 11:18
sana yakın olan elektrik dağıtım merkez özür dilemedi mi şaşırdık mı
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir