MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Erdoğan’dan Özel’e bir Dilruba çıkışı daha: Millete özür borcu var
Politika
10 Eylül 2024 Salı 14:35

Erdoğan’dan Özel’e bir Dilruba çıkışı daha: Millete özür borcu var

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dilruba Kayserilioğlu'na göndermede bulunarak "28 milyonun iradesine hakaret eden bir şahsı 'onur konuğu' olarak baş köşeye oturttular. Bu lekenin süratle temizlenmesi gerektiği kanaatindeyiz. Özgür Özel'in millete özür borcu olduğu kanaatindeyiz" dedi.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkan başlıklar şöyle:

"Muhalefetin içler acısı durumunu görüyorsunuz. Çevre yağması almış başını gidiyor. İzmir Körfezi'nde kirlilik nedeniyle balıklar nefes alamıyor, bırakın insanları. İş bilmezlikleri artık kendi tabanlarının bile sabrını taşıyor. Çıkıp göğüslerini gere gere 'bizim eserimiz' diye millete gösterebilecekleri tek bir hizmetleri yok.

Ortada fol yumurta yokken koltuk kavgası veriyorlar. Verdikleri sözü tutmak için çaba göstermek yok bunun yerine kavga, didişme, ayak oyunu, kumpas var.

'Değiştik' dediler, 'normalleştik' dediler ama millete ve 28 milyonun iradesine hakaret eden bir şahsı 30 Ağustos'ta 'onur konuğu' olarak baş köşeye oturttular.

"ÖZEL'İN ÖZÜR BORCU VAR"

Atatürk'ün partisini himaye partisine dönüştürdüler. İnsanda biraz milletin iradesine saygı olur, insanda biraz hakaret ile düşünceyi ayıracak feraset olur. Bunun adı murayiliktir, tek parti CHP'sine geri dönmektir. Bunu ne bize ne de millete yutturamazsınız. Millet, iradesine dil uzatanı affetmez. Sadece AK Parti'ye, sadece cumhur İttifakı'na oy verenleri değil, milletin çoğunluğunu rencide eden o fotoğraf Türk demokrasisine hiç yakışmadı. Siyaset kurumuna gölge düşürdü. Bu lekenin süratle temizlenmesi gerektiği kanaatindeyiz. Özgür Özel'in millete özür borcu olduğu kanaatindeyiz.

 

 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir