MENÜ
İzmir 13°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Erdoğan'ın davetine CHP'li başkanlar katılacak mı?
Politika
9 Eylül 2019 Pazartesi 19:25

Erdoğan'ın davetine CHP'li başkanlar katılacak mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 30 büyükşehir belediye başkanını Çarşamba günü Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne davet etti. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, partisinin büyükşehir belediye başkanlarının Erdoğan'ın davetine katılacağını bildirdi. Davete katılınması konusunda CHP’li başkanlarında Genel Merkez tarafından bilgilendirildiği öğrenildi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer'in de Çarşamba günü Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne diğer CHP'li başkanlarla birlikte gideceği öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30 büyükşehir belediye başkanını Çarşamba günü Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne davet etti.

Toplantı için parti ayrımı yapmadan tüm büyükşehir belediye başkanlarına davet gittiği öğrenildi.

Cumhurbaşkanı, yerel seçimlerin ardından bu toplantıyla ilk kez 30 büyükşehir belediye başkanıyla bir araya gelmiş olacak.

Davet sonrası gözler CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanlarına çevrildi.

Erdoğan'ın parti ayrımı yapmadan büyükşehir belediye başkanlarına yaptığı davete ilişkin Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ""Başkanlarımız Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın davetine katılacak." açıklaması yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın toplantı davetine katılınması konusunda CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanlarının da Genel Merkez tarafından bilgilendirildiği öğrenildi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de Çarşamba günü Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne diğer CHP’li başkanlarla birlikte gideceği öğrenildi.

Toplantıda, daha önce İstanbul'da belediye başkanlığı yapan Erdoğan'ın belediyecilik ile ilgili deneyim ve beklentilerini başkanlara ileteceği düşünülüyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir