MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Erdoğan’a Esad çıkışı: Ergenler gibi meydan okumuş!
Politika
7 Ekim 2022 Cuma 15:47

Erdoğan’a Esad çıkışı: Ergenler gibi meydan okumuş!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘Suriye'nin Başkanı ile de görüşme yoluna gidebiliriz’ sözlerinin yankıları sürüyor. CHP İzmir İl Başkanı Yücel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Erdoğan’ın geçmiş dönemde yaptığı konuşmaları içeren video paylaşımda bulunarak ‘’Erdoğan, yine yeni yetme ergenler gibi meydan okumuş’ ifadelerini kullandı.

GERÇEKİZMİR - Avrupa Siyasi Topluluğu için bulunduğu Prag'da basın toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye ile ilişkiler konusunda, "Vakti saati geldiğinde biz Suriye'nin Başkanı ile de görüşme yoluna gidebiliriz. Şu an itibarıyla zaten alt düzeyde görüşmeler yapılıyor." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Suriye'nin Başkanı ile de görüşme yoluna gidebiliriz’ sözleri büyük yankı uyandırdı.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ise Erdoğan’ın geçmişte yaptığı konuşmada ‘’1 milyon vatandaşını öldüren bir katille biz neyi konuşacağız’’ sözlerinin yer aldığı video paylaşımla Cumhurbaşkanı’na yüklendi.

VİDEO İÇİN EKRAN GÖRÜNTÜSÜNE TIKLAYINIZ...

YENİ YETME ERGENLER GİBİ MEYDAN OKUMUŞ!

Yücel paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Erdoğan iyice insicamını kaybetti. Seçim yaklaştıkça daha neler yaşayacağız kim bilir? Türkiye'nin dış politika aklını ve geleneklerini bir bir ortadan kaldıran Erdoğan, yine yeni yetme ergenler gibi meydan okumuş.

Bizi rahatsız etmeyen ülke, ilişkilerimizin iyi olduğu komşumuz kaldı mı?

Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu defaatle Esad'la görüşülmesi gerektiğini ifade etmesine karşın, "Emevi Camii'nde namaz kılacağız" diyen Erdoğan, şimdi "Esad'la görüşebiliriz" noktasına geldi. Erdoğan'ın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'ndan öğrenecek çok şeyi var ama makamındaki süresi yetmez.

Dış politikada ebedi dostluk ya da ebedi düşmanlık yoktur. Devletlerin, milli çıkarları vardır. Dış politikanın iç politika malzemesi yapılmasına izin vermeyeceğiz.

AKP dış politikasının ülkemizi getirdiği çıkmaza ilk seçimde son verecek, devletimizi uluslararası arenada yeniden saygın ve güvenilir konuma getireceğiz.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir