MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Erzincan fotoğraflarıyla gündeme oturdu... Eski başkan CHP'ye geri mi dönüyor?
Politika
7 Ağustos 2023 Pazartesi 13:14

Erzincan fotoğraflarıyla gündeme oturdu... Eski başkan CHP'ye geri mi dönüyor?

CHP’den 2020 yılında ihraç edilen ve ardından siyasi yolculuğunu Memleket Partisi’nde sürdüren Menemen Eski Belediye Başkanı Şahin, İnce’nin liderliğini yaptığı partiyle de yollarını ayırma kararı aldıktan sonra CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun Erzincan ziyaretinde sosyal medyaya yansıyan fotoğraflarla yeniden gündem oldu. Şahin’in Erzincan mesaisinin ve Lider’le sıcak temasının arka planında partiye dönüş hedefi olduğu öğrenildi.

GERÇEKİZMİR – İzmir’in Menemen ilçesinde 4 dönem belediye başkanlığı yaptıktan sonra 31 Mart 2019 yerel seçim sürecinde CHP’yi eleştirileri ve partinin adayı Serdar Aksoy’a yönelik iddiaları nedeniyle alınan ihraç kararı sonrası ‘altı ok’la yolları ayrılan Tahir Şahin hakkında önemli gelişmeler yaşanıyor. 

CHP’den 2020 yılının Mart ayında ihraç edilen ve ardından siyasi yolculuğunu Memleket Partisi’nde sürdüren Menemen Eski Belediye Başkanı Tahir Şahin, Muharrem İnce’nin liderliğini yaptığı partiyle de yollarını ayırma kararı aldıktan sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Erzincan ziyaretinde sosyal medyaya yansıyan fotoğraflarla yeniden gündem oldu. 

CHP’nin Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül ile uzun yıllar yakın siyaset yapan Şahin, Kılıçdaroğlu’na kentte yapılan karşılamaya katılırken, CHP Lideri ile samimi fotoğraflar verdi. 

SARIGÜL DE DEVREDE! 
Şahin’in Erzincan mesaisinin ve Lider’le sıcak temasının arka planında partiye dönüş hedefi olduğu öğrenildi. Edinilen bilgiye göre Şahin ihraç edildiği için ihtimalin zor olduğu dönüş yolunda engelleri aşmaya çalışıyor. CHP Erzincan Milletvekili Sarıgül’ün de Şahin’in partiye dönüşü için devrede olduğu ve temaslarda bulunduğu da bildirildi. 

ADAY OLMAK İSTİYOR 
Öte yandan Şahin’in CHP’ye dönerse 2024 yılında yapılacak yerel seçimlerde Menemen’de yeniden altıoklu rozeti takarak belediye başkan adayı olmayı hedeflediği de ifade edildi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 S.Nazik Işık
 8 Ağustos 2023 Salı 15:35
Menemen’de Tahir başkanın Hürol başkanın CHP’den başka bir yerde olması içime hiç sinmemişti. Bir CHPli olarak yeniden CHP’de olmalarına çok sevinirim
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir