MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Eski AK Parti İzmir İl Başkanı'ndan 'yüksek sesli ezan' tepkisi!
Güncel
23 Ağustos 2024 Cuma 19:24

Eski AK Parti İzmir İl Başkanı'ndan 'yüksek sesli ezan' tepkisi!

2009-2010 yılları arasında AK Parti İzmir İl Başkanlığı yapan Ömür Kabak evlerinin iki cami arasında kalması ve 11 aylık bebeklerinin uykusundan uyanması nedeniyle serzenişte bulundu. Kabak, “Ezan sesi Allah için ibadete çağrı yapan İslamın sesi mi, yoksa minik bebekleri her gün 5 defa derin uykusundan uyandıran, ağlatan cazgır gürültüsü mü?” dedi.

GERÇEKİZMİR - Eski AK Parti İzmir İl Başkanı Ömür Kabak sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Çiğli’de yaşadığı evin iki cami arasında kalması nedeniyle 11 aylık bebeğinin sık sık uykusundan uyandığını belirten Kabak, “Ezan sesi Allah için ibadete çağrı yapan İslamın sesi mi, yoksa minik bebekleri her gün 5 defa derin uykusundan uyandıran, ağlatan cazgır gürültüsü mü? Artık sabrımız kalmadı; bu yüksek sesli bağırtıyı lütfen kısın. 11 aylık bebeğimizi her seferinde uyandırıyor. Etrafta daha yüzlerce bebek, yaşlı ve hasta var. Evimiz İzmir Çiğli Evka 2'de Çifte Minareli Cami ile Burak Camisi arasında, her ikisine 600'er mt uzaklıkta” dedi.

Kabak paylaşımın devamında İzmir Valisi Süleyman Elban, İzmir Müftülüğü, Diyanet İşleri ve Başkanı Ali Erbaş ile İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Başkanı Cemil Tugay’ı, Çiğli Belediyesi ve Başkanı Onur Emrah Yıldız’ı etiketledi.

Kabak yaptığı paylaşımda belediye başkanlarına çağrıda bulundu, “Bu konuda özel görev ve yetkisi olmasa da belde halkının huzur ve mutluluğu için seçilmiş olan belediye başkanlarımızdan da devlet katında girişim ve ilgi bekliyoruz”

Ömür ayrıca paylaşımın altına gelen, “akepe il başkanı olduğunuz zamanlar da böyle bir rahatsızlığınız oldu mu hiç? Merak ettim” yorumuna, “AKP öncesi, AKPli olduğum dönem ve AKPden istifa ettikten sonra hep aynı insandım. Tanıyanlar bilir.” şeklinde yanıt verdi.

ÖMÜR KABAK KİMDİR?

Kabak 2009-2010 yılları arasında AK Parti İzmir İl Başkanlığı, 2003-2007 yılları arasında İl Başkan Yardımcılığı yapmış, 2009 yılında ise Çiğli Belediye Başkan adayı olmuştu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir