MENÜ
İzmir 13°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Eski Başkan Sarıküse’den ‘vefa’ çıkışı!
Politika
13 Şubat 2021 Cumartesi 16:57

Eski Başkan Sarıküse’den ‘vefa’ çıkışı!

Kocaeli’den gelen intihar haberi CHP örgütlerinde infial yaratırken İzmir’de iki ayrı dönem gençlik kolları başkanlığı yapmış olan Sarıküse, “Tavsiyemdir; bari yapılacak olan ilk gençlik örgütleri kurultayının adını Tugay Adak ‘a adayın da ağzınıza yapışan vefa sözcüğü biraz anlam bulsun” dedi.

GERÇEKİZMİR- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevini iki ayrı dönem yapmış olan Sinan Sarıküse, Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde meclis üyeliği görevini yürütürken işsizlik sonucu bunalıma giren ve intihar eden Tugay Adak için bir mesaj yayımladı.

Uzun yıllar CHP’nin gençlik kollarında görev alan ve 31 Mart yerel seçimlerinde meclis üyesi olan 28 yaşındaki Adak’ın üst geçitten kendini bırakarak yaşamına son vermesi parti içinde de büyük üzüntüyle karşılanırken bir yandan da yaşananlar karşısında tepkilerini dile getirenler oldu.

İzmir’den Sarıküse konuyla ilgili, “Suçlu aramıyoruz, suçunu da itiraf edecek olan mert birinin olmadığını biliyoruz. Hakkını helal et desek edersin de; onu da diyemiyoruz. Tavsiyemdir; bari yapılacak olan ilk gençlik örgütleri kurultayının adını Tugay Adak ‘a adayın da ağzınıza yapışan vefa sözcüğü biraz anlam bulsun” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Duygu
 13 Şubat 2021 Cumartesi 17:44
işte vefa budur başkanım yüreğine sağlık
 İzmir
 13 Şubat 2021 Cumartesi 17:22
Sen bizim Kocaman gururumuzsun Sarıküse
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir