MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Eski Başkan Soyer'den Zeyrek'e kutlama!
Güncel
2 Ekim 2024 Çarşamba 14:33

Eski Başkan Soyer'den Zeyrek'e kutlama!

Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeyrek’in Gediz Nehri’ndeki kirlilik karşısındaki mücadele mesajlarına destek verdi. Soyer, “Ege Belediyeler Birliği Başkanı ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı, Ferdi Zeyrek Başkanı bütün kalbimle kutluyorum” dedi.

GERÇEKİZMİR - Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek Gediz  Nehri’nde balık ölümlerinin gerçekleştiğini ve bölgeye atıkların bırakıldığını açıkladı.

Bölgede açıklamalarda bulunan Zeyrek suyun simsiyah olduğunu açıklarken Gediz’e atıklarını bırakan firmaların karşısında olacaklarını duyurdu.

Görevde olduğu süre boyunca Gediz Nehri’nin İzmir Körfezi’nin temizliğinde önemli bir rolü olduğuna sık sık dikkat çeken ve o dönem Gediz Havzası turuna çıkan Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer konu ile ilgili açıklamada bulundu ve Başkan Zeyrek’i kutladı.

"FERDİ BAŞKAN YALNIZ DEĞİL"

Soyer yaptığı açıklamada, “Ege Belediyeler Birliği Başkanı ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı, Ferdi Zeyrek Başkanı bütün kalbimle kutluyorum. Gediz, 4 şehir kateden 400 km güzergahı ile Ege’nin en önemli yaşam kaynaklarından biridir. Bu kaynağı zehire dönüştürenler, mutlaka cezalandırılmalıdır. Ferdi Başkan haklı mücadelesinde yalnız değildir. Temiz Gediz Seferberliği, yeniden hayat, yeniden umut verecektir” ifadelerine yer verdi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir