MENÜ
İzmir
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Eski Belediye Başkan Yardımcısı hayatını kaybetti!
Güncel
12 Mart 2026 Perşembe 08:46

Eski Belediye Başkan Yardımcısı hayatını kaybetti!

Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı, geçmiş dönem Kadıköy Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediye Meclis Üyesi Fahrettin Kayhan’ın hayatını kaybettiğini duyurdu.

Eski Kadıköy Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin Kayhan, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Kayhan'ın vefat haberini, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyuran Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı, şu ifadeleri kullandı:

"Geçmiş dönem Belediye Başkan Yardımcımız ve Meclis Üyemiz Fahrettin Kayhan'ın vefatının üzüntüsünü yaşıyoruz. Kadıköy'e ve partimize büyük emekler vermiş Fahrettin Kayhan'a Allah'tan rahmet diliyorum, hepimizin başı sağ olsun."

FAHRETTİN KAYHAN KİMDİR?

1964 yılında Yozgat’ta doğan Fahrettin Kayhan, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. Meslek hayatını serbest avukat olarak sürdüren Kayhan, aynı zamanda siyaset ve yerel yönetim alanında da aktif görevler üstlendi.

Kayhan, 2019–2024 yılları arasında Kadıköy Belediye Meclis Üyesi ve Kadıköy Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yaptı. Aynı dönemde İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclis Üyeliği görevini de yürüttü.

Siyasi kariyerinde daha önce İBB Meclisi’nde CHP Grup Başkanvekilliği görevini de üstlenen Kayhan, yerel yönetim çalışmalarının yanı sıra akademik alanda da faaliyet gösterdi. Alevi-Bektaşi kültürü üzerine araştırmalar yapan Kayhan’ın bu alanda yüksek lisans eğitimi bulunuyordu.

Fahrettin Kayhan, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Sadık Semih Kayhan’ın kardeşiydi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2026 Gerçek İzmir