MENÜ
İzmir 13°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Eski Cumhurbaşkanı Yardımcısı, Madrid'de öldürüldü!
Dünyadan
21 Mayıs 2025 Çarşamba 13:35

Eski Cumhurbaşkanı Yardımcısı, Madrid'de öldürüldü!

Eski Ukrayna Cumhurbaşkanı Viktor Yanukoviç'in üst düzey yardımcılarından Andriy Portnov, Madrid'de silahlı kişi ya da kişilerin saldırısında öldürüldü.

Eski Ukrayna Cumhurbaşkanı Viktor Yanukoviç'in üst düzey yardımcılarından Andriy Portnov, İspanya'nın başkenti Madrid'de silahlı saldırıda yaşamını yitirdi.

Reuters'ın aktardığı habere göre polis soruşturmasına yakın bir kaynak, kimliği belirsiz silahlı kişi ya da kişilerin, bu sabah Madrid'deki bir okulun önünde Andriy Portnov'u vurarak öldürdüğünü söyledi.

Madrid polisi Reuters'a yaptığı açıklamada, yerel saatle sabah 9.15'te Pozuelo de Alarcon'da bulunan Madrid Amerikan Okulu'nun dışında bir Ukrayna vatandaşının vurulduğuna dair bir ihbar aldıklarını söyledi.

Portnov, 2 Nisan 2010'dan Şubat 2014 sonuna kadar Viktor Yanukoviç'in üst düzey yardımcısı olarak görev yaptı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Gerçek İzmir