MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Eski partisinden gelen sert eleştiriler için Çıray ne dedi?
Politika
23 Ekim 2017 Pazartesi 21:01

Eski partisinden gelen sert eleştiriler için Çıray ne dedi?

CHP’den istifa ederek, Meral Akşener'in liderliğinde kurulacak yeni partiye geçeceğini duyuran İzmir Milletvekili Aytun Çıray, eski partisinden gelen sert eleştirilere yanıt verdi.

GERÇEKİZMİR -  MHP’den ihraç edilen Meral Akşener'in liderliğinde kurulacak yeni partide gözler partinin çarşamba günkü kuruluş toplantısına çevrilirken, Akşener Hareketi ve CHP cephesinde sürpriz bir gelişme yaşandı.

-VE ÇIRAY KARARINI AÇIKLADI...

CHP’nin İzmir Milletvekili Aytun Çıray, Ankara’da CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştükten sonra partiden istifa etti. Çıray, kamuoyuna yaptığı açıklamada rotasının Akşener öncülüğünde kurulacak olan yeni parti olduğunu duyurdu.

Çıray’ın istifası sonrası CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven ve İzmir vekillerinden sert tepki geldi. Çıray’ın istifanın partide kayıp olmadığından, istifanın kişisel makam kaygısı olduğuna kadar bir çok eleştiri yapıldı.

Çıray, eski partisinden gelen sert eleştirilere ‘pozitif’ yanıt verdi. Çıray, Gerçekizmir’e yaptığı açıklamada “Onlar benim uzun süre siyaset yaptığım dostlarım. Eleştirilerini her zaman ciddiye ve dikkate alırım. Bütün arkadaşlarımızla ortak idealimiz Atatürkçülük” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir