Erzurum'da esnaf arasında çıkan kavgada dükkana traktörle girildi. Yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırıldı
Erzurum'un Kurtuluş Mahallesi Şehit Selami Aslan Sokak'taki bir mobilyacıda çalışan C.H. (44) ile yan dükkandaki ayakkabıcı K.B. (42) arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü.
Seslerin duyulması üzerine mobilyacıdan dışarı çıkan E.H. (23) ile K.B. ve C.H. yaralandı. Yaralılar kentteki hastanelere götürülürken mobilya dükkanına da traktörle girildi. AA'nın haberine göre; traktörün çarpması sonucu mobilya dükkanının camları ve kapısı kırıldı.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemi alarak inceleme yaptı. Kavgaya karışan K.B. ekiplerce gözaltına alındı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı ve C.H'nin de çeşitli suçlardan 6 kaydının olduğu öğrenildi. (AA)