MENÜ
İzmir 13°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ezgi Mola: Enis’i sevmeyen biriyle evlenmem!
Magazin
7 Ocak 2019 Pazartesi 08:35

Ezgi Mola: Enis’i sevmeyen biriyle evlenmem!

Oyuncu Ezgi Mola, sosyal medya hesabından takipçilerinin yönelttiği soruları yanıtladı. Mola'nın yakın arkadaşı Enis Arıkan ile ilgili sözleri dikkat çekti.

Ezgi Mola, sosyal medya hesabından takipçilerinin yönelttiği soruları yanıtladı. Mola'nın yakın arkadaşı Enis Arıkan hakkındaki sözleri takipçilerini şaşırttı. Mola, bir takipçisinin 'Evleneceğin kişi Enis'i hayatında istemese ne yapardın?' sorusuna şu yanıtı verdi:

"ENİS'İ SEVMEYEN BİRİYLE EVLENMEM!"
"En çok bu soruyu sormuşsunuz. Büyük konuşmayayım diyeceğim ama büyük konuşuyorum. Gidip de manyak birini seçecek değilim. Birinin Enis'i sevmemesi için büyük problemli olması lazım. Öyle birini seçeceğimi sanmıyorum"

"EZGİ'Yİ BEN EVLENDİRECEĞİM" DEMİŞTİ...
Enis Arıkan, geçtiğimiz yıllarda HT Magazin'e verdiği röportajda Ezgi Mola ile ilgili, "Umarım benim de seveceğim biriyle evlenir, aksi takdirde kabullenemeyebilirim. Sanırım herkes kendi kız kardeşiyle ilgili kapılıyordur böyle düşüncelere. Ezgi’yi ben evlendireceğim" demişti.

Öte yandan, Ezgi Mola, yakın arkadaşı Enis Arıkan ile sosyal medya hesabından takipçilerini gülümsetecek paylaşımlar yapmaya devam ediyor. (HT Magazin)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir