MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Fenerbahçe - Union Saint-Gilloise maçı saat kaçta, hangi kanalda?
Spor
26 Eylül 2024 Perşembe 16:36

Fenerbahçe - Union Saint-Gilloise maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi macerası başlıyor. Fenerbahçe - Union Saint-Gilloise maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda? Avrupa Ligi Fenerbahçe - Union Saint-Gilloise şifresiz mi yayınlanacak? Maçı öncesi detaylar haberimizde.

UEFA Avrupa Ligi'nde yeni sezonda temsilcilerimizin maçları TRT 1 ekranlarından şifresiz olarak yayınlanıyor. Bu akşam (26 Eylül) 19:45'te Fenerbahçe - Union Saint-Gilloise maçı da benzer şekilde TRT 1 üzerinden şifresiz olarak takip edilebilecek.

Galatasaray derbisinde alınan mağlubiyet sonrası morallerin bozulduğu Fenerbahçe’de yönetimle birlikte eleştirilerin hedefindeki Portekizli çalıştırıcı, Union Saint-Gilloise maçını her açıdan yeni bir başlangıç olarak görüyor. Devler Ligi’nde Lille’e elendikleri maç sonrası, “Şampiyonlar Ligi’ni asla kazanamazdık ama bazı büyük takımları yenebilirdik. Avrupa Ligi’nde ise şansımız var. Çünkü orada kendi seviyemizde takımlarla karşılaşacağız” diyen Jose Mourinho, hem bu sözünün arkasında olduğunu sahada göstermek hem de iyi futbolla gelecek bir galibiyetle, taraftarlarından özür dilemeyi amaçlıyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir