MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Fenerbahçe yine geri döndü, Avrupa'da tur atladı
Spor
30 Temmuz 2024 Salı 22:05

Fenerbahçe yine geri döndü, Avrupa'da tur atladı

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında Lugano'yu 2-1 yenerek bir üst tura yükseldi. Maçın skorunu 90+3'te Sebastian Szymanski'nin attığı gol belirlerken, Jose Mourinho, Kadıköy'deki ilk resmi maçına galibiyetle başladı. Fenerbahçe, ilk maçta olduğu gibi yine geriden gelerek kazandı.

Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanşında Lugano ile karşılaşan Fenerbahçe, mücadeleyi 90+3'te bulduğu golle 2-1 kazandı ve bir üst tura yükseldi.

İsviçre'deki ilk maçı geriden gelerek 4-3 kazanan sarı lacivertliler, Kadıköy'deki rövanş maçına kötü başladı. Dakika 7'de Mohamed Haj Mahmoud'un jeneriklik golüyle 1-0 öne geçen Lugano, ilk yarıyı bu skorla önde tamamladı.

İlk 45 dakikada rakip kaleye isabetli şut çekemeyen ve etkisiz bir futbol sergileyen Fenerbahçe, ikinci yarıda Mert Hakan Yandaş'ın oyuna girmesiyle hücumda hareketlendi. Dakika 59'da Mert Hakan'ın kullandığı duran topa Edin Dzeko kafayı vurdu skoru 1-1'e getirdi. Kalan dakikalar temposuz geçerken, 90+3'te Sebastian Szymanski'nin attığı golle 2-1 kazanan Fenerbahçe, rakibine toplamda 6-4'lük üstünlük sağlayarak tur atlayan taraf oldu.

Öte yandan, Fred ilk yarıda yaşadığı sakatlık nedeniyle 31. dakikada yerini İsmail Yüksek'e bıraktı.

Temsilcimiz, Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda Fransa'nın güçlü temsilcisi Lille ile karşı karşıya gelecek. UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu ilk maçları 6-7 Ağustos tarihlerinde, rövanş karşılaşmaları ise 13 Ağustos tarihinde oynanacak.(AA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir