MENÜ
İzmir 20°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Flaş ‘adaylık’ açıklaması: Çiğli’de eski başkan koltuğa yeniden talip!
Politika
1 Ekim 2018 Pazartesi 18:22

Flaş ‘adaylık’ açıklaması: Çiğli’de eski başkan koltuğa yeniden talip!

Çiğli Belediye Eski Başkanı Metin Solak sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla aday adayı olduğunu duyurdu.

GERÇEKİZMİR – Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) gözler yerel seçim hazırlıklarına çevrilirken, merakla beklenen 'takvim' de Genel Merkez'den örgütlere gönderilen genelgeyle netleşti. 

Parti yöneticileri için son istifa tarihinin ve aday adaylığı başvuru aralığının belirlenmesinin ardından İzmir’de büyük hareketlilik yaşanıyor. 

CHP İzmir’de bir önemli isim daha belediye başkan adaylığı için yola çıktı. Çiğli’de 2009-2014 yılları arasından belediye başkanı olan Metin Solak sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla aday adayı olduğunu duyurdu. 

Koltuğa yeniden talip olan Solak, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte çekilmiş bir fotoğrafını da paylaştığı açıklamasında, “Değerli dostlarım, sizlerin desteğiyle 2009/2014 yılları arasında Rahmetli Ensari Bulut Başkanımdan görev devraldım. Başkanlık görevinde tüm meclis üyesi arkadaşlarım, sivil toplum örgütleri ve ayrım yapmadan tüm Çiğli halkıyla berabere kentimize birçok proje ve eser kazandırdık. Şimdi yarım kalan projeleri tamamlamak ve yeni projelerimizi hayata geçirmek için ele ele hep birlikte edindiğimiz tecrübeyle Çiğli ve değerli Çiğli halkı için 2019 yerel seçimlerinde belediye başkanlığına adayım” ifadelerini kullandı. 
 


?
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir