MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Gaziemir'de anne adaylarına Gebe Okulu!
Yerel Yönetimler
3 Ekim 2024 Perşembe 10:12

Gaziemir'de anne adaylarına Gebe Okulu!

Gaziemir Belediyesi’nin, anne adaylarının hamilelik sürecini sağlıklı geçirmesi ve doğuma hazır olmaları amacıyla düzenlediği Gebe Okulu’nu tamamlayanlara sertifikaları ve bebeğin temel ihtiyaçlarının yer aldığı hediye paketi verildi.

Hoş Geldin Bebek hizmetiyle gebelikte ve doğumdan sonra annelerin ve bebeklerin sağlığını takip eden Gaziemir Belediyesi, Gebe Okulu’yla da annelerin hamilelik sürecini sağlıklı geçirmelerine ve doğum sonrasına hazır olmalarına katkı koyuyor. Gebe Okulu’nda, ebe, diyetisyen, psikolog ve fizyoterapistler tarafından aile planlaması, beslenme, temel bebek bakımı, doğum sonrası süreçler ve psikolojik hazırlık konularında kapsamlı eğitimler veriliyor.

Gebe Okulu’nda ebe aile planlaması, emzirme danışmanlığı, temel bebek bakımı; diyetisyen, gebe beslenmesi ve emziren anne beslenmesi hakkında bilgi anne adaylarına bilgi veriyor. Fizyoterapist eşliğinde hamilelere uygun güçlendirici ve postür düzeltici egzersizlerde yapılıyor. Psikolog eşliğinde nefes egzersizleri ve doğuma hazırlığın psikolojik süreçleri hakkında çalışmalar yapılıyor. Bu eğitimler sayesinde anne adayları sağlıklı bir hamilelik yaşıyor, fiziki olarak hazır hale gelerek daha rahat doğum yapıyor.
Eğitimi tamamlayanlara katılım sertifikalarının yanı sıra bebek bezi, bebek alt değiştirme örtüsü, ıslak mendil, şampuan, pişik kremi gibi bebeğin temel ihtiyaçları ve anneler için de göğüs pedi, emzirme önlüğünün yer aldığı hediye paketi verildi.

Gebe Okulu’nun yeni dönemine katılmak isteyen anne adayları 999 0 112 numaralı telefonu arayarak detaylı bilgi alabiliyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir