MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Gaziemir'in üreten kadınları çocukları sevindirdi
Yerel Yönetimler
30 Aralık 2021 Perşembe 10:06

Gaziemir'in üreten kadınları çocukları sevindirdi

Gaziemir Üretici Kadın Kooperatifi ortakları, yeni yıl öncesinde Gaziemirli çocukları, dağıttıkları hediyeler ile sevinirdi.
Sosyal proje için kolları sıvayan Gaziemir Üretici Kadın Kooperatifi üyeleri kendi çabalarıyla ördükleri atkı, bere, kazak ve yelekleri Gaziemir Beyazevler Mahallesi Dere Mevkiinde çocuklara dağıttı.

İlçedeki dayanışmayı artırmak adına böyle bir çalışma yaptıklarını, yaklaşık 2 ay gibi kısa sürede kadınların 150’ye yakın çeşitli ürünler ördüğünü belirten Gaziemir Üretici Kadın Kooperatifi Başkanı Dilek Kaner, “Soğuklarda çocuklarımız üşümesin diye kooperatifimize ortak kadınlarla böyle bir girişime başladık. Kooparatif ortağı arkadaşımız Hülya Demirtaş’ın önerisiyle 2 Kasım’da başladığımız çalışmamızı önceki gün tamamladık ve ördüğümüz ürünleri çocuklarımıza armağan ettik. Çocuklarımızı sevindirmek ve kadınların ekonomik ve sosyal hayatta daha fazla olabilmesi için Gaziemir in tek Kadın Kooparatifi olarak  çalışmaya devam edeceğiz. Bu süreçte Gaziemir in projelerine Kadın Kooparatifi olarak bizleri ortak eden, önceliği her zaman kadın ve çocuklar olan Gaziemir Belediye Başkanımız Sayın Halil Arda’ya tüm destekleri için çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 İnci Sarıçam
 30 Aralık 2021 Perşembe 15:28
Kooperatif ortaklarındanım. Bende bundan önce atkı, yelek ve bere örerek destek oldum.Başkanımız ve eşi Deniz Arda, kadına, kadınların da para kazanmaları için, kooperatifimize destek vermektedirler. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Sağolsunlar.
 Nur Dilsiz.
 30 Aralık 2021 Perşembe 13:41
Gaziemirimizin yureğı guzel ureten kadinları olarak sizlerle gurur duyuyoruz... Ellerinize ,emeğinize sağlik.. Iyiki varsınız..Dunyayı iyilik kurtaracak.. Kucak dolu sevgiler hepinize...
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir