MENÜ
İzmir 13°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Genel Merkez'de İzmir günü: 2 başkandan Lider'e ziyaret ve rapor!
Politika
18 Eylül 2019 Çarşamba 19:29

Genel Merkez'de İzmir günü: 2 başkandan Lider'e ziyaret ve rapor!

Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel ve Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin Ankara'ya giderek CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti. 2 başkan geride kalan 150 gün de yaptığı çalışmalar ile önümüzdeki süreçte yapacağı projelerle ilgili Kılıçdaroğlu'nu bilgilendirdi.

GERÇEKİZMİR -  İzmir'den CHP'li belediye başkanları Ankara'ya Genel Merkeze giderek geride kalan 150 günde yaptığı çalışmalar ile önümüzdeki süreçte yapacakları projelerle ilgili Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na rapor vermeyi sürdürüyor.

Son olarak Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin ve Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel de Ankara'ya giderek Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti.

Narlıdere İlçe Başkanı Şahin Fırat'ın da eşlik ettiği ziyarette Başkan Engin hayata geçen projeler ve önümüzdeki süreçte gerçekleşecek projelerle ilgili Kılıçdaroğlu'na bilgi verdi.

Engin ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından, " Şahsımı belediye başkanlığı görevi ile onurlandıran ve halkımızın oylarıyla Narlıdere’ye hizmet etmemize vesile olan Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ettik. Hem yürüttüğümüz çalışmalar hem de yapmayı planladığımız projeler hakkında bilgiler verdik. Misafirperverliği ve samimi sohbeti için teşekkür ediyorum." açıklamasında bulundu. 

Fırat'ın da olağan kongre süreciyle ilgili CHP Lideri ile fikir alışverişinde bulunduğu öğrenildi. 

SENGEL DE ANKARA'YA GİTTİ

Ankara'nın yolunu tutan bir başka başkan da Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel oldu. Sengel, Kılıçdaroğlu'na ilçede geride kalan 6 ay da yaptığı çalışmaları anlattı, ileriye dönük projelerini paylaştı. Sengel ziyaretle iglili sosyal medya hesabından, " Gurur duyduğum, her sözünü hafızama kazıdığım, her rastlaştığımda nezaketine hayran kaldığım ve adaletine her daim güvendiğim; CHP Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’na yapmış olduğum ziyaretimden bir anı... Tüm Türkiye çiçek açacak; inancımız tamdır" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir