MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Genel Merkez'den İzmir çıkarması, örgütle toplantı: Ne mesaj verildi?
Politika
4 Temmuz 2024 Perşembe 22:41

Genel Merkez'den İzmir çıkarması, örgütle toplantı: Ne mesaj verildi?

İzmir'de il yöneticileri ve ilçe başkanlarıyla toplantı yapan CHP Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Aytekin, "İzmir Örgütü’nden memnunuz. Kurultaydaki yarış geride kaldı. Hep beraber omuz omuza çalışacağız.” dediği öğrenildi. Başkanlardan milletvekillerine sitem gelirken, İzmir mitingi önerisi geldi. Öte yandan Menemen İlçe Başkanı toplantıda 'ilçede aday yanlışı yapıldı' çıkışında bulundu. Toplantıda Parti Sözcüsü Yücel ve Genel Başkan Yardımcısı Karasu da yer aldı.

GERÇEKİZMİR - CHP Örgüt ve Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ensar Aytekin İzmir’e geldi.

Aytekin, Parti Sözcüsü ve İzmir Milletvekili Deniz Yücel, Genel Başkan Yardımcısı Ulaş Karasu ve İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nun da yer aldığı toplantıda il yöneticileri ve ilçe başkanlarıyla il binasında bir araya geldi.

İZMİR'DEN MEMNUNUZ VE YANINIZDAYIZ
Aytekin’in toplantıda şu mesajları verdiği öğrenildi;
“İzmir Örgütü’nden, çalışmalarınızdan mennunuz. Kurultaydan sonra yerel seçim sürecinde çok özverili çalıştınız. Seçimde 30’da 28 yaptık. Menemen’de bazı hatalar oldu. Aliağa’da inandık seçimi almaya. Az farkla kaybettik. Bir sonraki dönem bu 2 ilçeyi de kazanacağız. Daha sık görüşeceğiz. Daha sık İzmir’e geleceğiz. İzmir örgütünün yanındayız. Kurultay geride kaldı. Kurultayda bir yarış yaşandı. Ve yarış geride kaldı. Hep beraber omuz omuza çalışacağız.”

BAŞKANLARDAN VEKİLLERE SİTEM VE MİTİNG ÖNERİSİ
İlçe başkanlarından milletvekillerinin İzmir’e geldiğinde örgütü ziyaret etmeyip belediye başkanlarını ziyaret etmelerine yönelik şikayet geldiği öğrenilirken, başkanlar İzmir’de yakın zamanda bir miting yapılması önerisini dile getirdi.

MENEMEN İTİRAFI: ADAY YANLIŞI YAPILDI
Öte yandan Menemen İlçe Başkanı Hüseyin Özbey’in toplantıda, “ Menemen’de aday hatası yapıldı. Başkan adayıyla yakın koordineli çalışamadık. Adil bir yarış da olmadı. AK Parti ilçede arazi satarak seçim bütçesi oluşturdu ” dediği öğrenildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 menemenli
 7 Temmuz 2024 Pazar 17:13
ömer güney veya en kötü ali kemal elitaş aday yapılsa en kötü yüzde 2 3 farkla yine seçimi alırdık ömer güney aday olsa fark atardık
 Erol kayalioglu
 5 Temmuz 2024 Cuma 00:23
Seçimden evvel suyu %50 uzuzlatacagini söyleyen cemil başkan 3 ay geçtikten sonra suya %45 zam yapmıştır... Bundan memnunmusunuz? Bir chp li seçmen olarak bu su zammı derhal geri alinmalidir
 Menemenli hakan
 4 Temmuz 2024 Perşembe 23:34
Ömer Güney i aday yapmadınız kaybetti CHP biz doğulular Ömer aday gösterilmeyince mecbur aydın pehlivana oy verdik
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir