MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Gökçek'ten Erdoğan'a: Siz ne isterseniz...
Politika
17 Ekim 2017 Salı 08:51

Gökçek'ten Erdoğan'a: Siz ne isterseniz...

Hürriyet Gazetesi Yazarı Selvi, Erdoğan ile Gökçek arasındaki görüşmede Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı'nın söylediği sözleri yazdı.

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, istifası istenen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, "Sayın Cumhurbaşkanım, siz ne isterseniz ben onu yaparım. Ankara'yı kaybetmeyelim" dediğini aktardı.

Selvi'nin yazısının ilgili bölümü şöyle: "Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Melih Gökçek 5 Ekim Perşembe akşamı 1 saat 45 dakika süren bir görüşme yapmıştı. Erdoğan, 'Benim bu şekilde çekilmem doğru olmaz' diyen Gökçek'e, 'Bu işi fazla uzatma, istifa et' demişti. Gökçek, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile dün bir görüşme daha yaptı.

İstanbul'dan Ankara'ya dönen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Esenboğa Havaalanı'nda karşılayıp ayaküstü konuştu. Soğuk bir görüşme olmadı. Erdoğan elini tuttuğu Gökçek'le ayaküstü sohbet etti. Peki bu Gökçek'in devam edeceği anlamına mı geliyor? Hayır.

ARALARINDA KONUŞMA
Önce Erdoğan ile Gökçek arasında yaşanan diyaloğu aktarmak istiyorum.
- Sayın Cumhurbaşkanım, siz ne isterseniz ben onu yaparım. Ankara'yı kaybetmeyelim.
- Tabi, her zaman görüşürüz.

Gökçek, direnme kararını sürdürseydi bu görüşme ve arkasından gelen diyalog yaşanmazdı. Ancak istifa kararının almasıyla birlikte iklim yumuşadı."

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir