MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Gölpark'ta av ve atıcılık şöleni!
Yerel Yönetimler
8 Ekim 2017 Pazar 14:26

Gölpark'ta av ve atıcılık şöleni!

Gölpark Menemen’de düzenlenen Expomen Avcılık ve Doğa Sporları Fuarı katılımcıları, ziyaretçileri ve birbirinden güzel etkinlikleri ile İzmir Fuarı’nı aratmadı. Av ve doğa sporları tutkunları yaptıkları etkinliklerle fuar alanını adeta bir panayıra çevirdi.

Balık avlama yarışmaları, havalı silah atışları, dağcılık üzerine söyleşiler, konserler, kano sürüşleri, ok atışları, airsoft oyunları, motosiklet ve bisiklet gösterileri… Gölpark Menemen’de gerçekleşen ve Türkiye’nin dört bir yanından av ve doğa sporları tutkunlarını bir araya getiren Expomen Avcılık ve Doğa Sporları Fuarı, etkinlikleri, katılımcıları ve ziyaretçileri ile İzmir Fuarı’nı aratmadı. Fuarın 3. gün etkinlikleri ise oldukça renkli görüntülere sahne oldu.

Balık avlama yarışması
İlk olarak fuar alanı içerisinde yer alan gölde Menemen Avcılar Derneği tarafından olta ile balık avlama yarışması gerçekleştirildi. Çok sayıda amatör balıkçının katıldığı yarışmada avcılar kıyasıya yarıştı. Yarışmanın sonunda ise Volkan Gümüş, tutuğu 614 gramlık sazan balığı sayesinde yarışmada birinciliği elde etti. Yarışma sonucunda Menemen Avcılar Derneği Başkanı Ali Kahraman Gümüş’ü tebrik ederek kendisine bir de olta hediye etti.

Okçular büyüledi
Fuar alanındaki bir diğer etkinlik ise İzmir Okçuluk İhtisas Kulübünün yapmış olduğu gösteri oldu. Türkiye Okçuluk Federasyonu İzmir İl Temsilcisi Cumhur Yavaş’ın da katıldığı gösteride okçular başarılı atışları ile izleyenleri coşturdu. Etkinlikte okçuluğa merakı olan vatandaşlara da kısa bir eğitimin ardından atış yaptırıldı.

Türkiye’nin en büyük silah üreticilerinden biri olan Hatsan Silah Sanayi’nin havalı tüfeklerle gerçekleştirdiği atış etkinliği ise fuar ziyaretçileri tarafından en büyük ilgiyi gören etkinlik oldu. Silahseverler gün boyunca fuar alanında oluşturulan atış poligonunda atış talimi yaparken fuarın iç mekân alanında kurulan Airsoft savaş oyunu ise ziyaretçiler tarafından ilgi ile izlendi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir