MENÜ
İzmir 17°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Görevden alınan müdür yardımcısının hukuk zaferi!
Yerel Yönetimler
21 Haziran 2022 Salı 11:25

Görevden alınan müdür yardımcısının hukuk zaferi!

Geçtiğimiz yıl Ekim ayında İzmir Atatürk Lisesi’ndeki müdür yardımcılığı görevinden alınan ve başka bir okula sürgün edilen Bora Cangüloğlu, mahkeme kararıyla görevine iade edildi.
İzmir’de 133 yıllık tarihi İzmir Atatürk Lisesi’nde müdür yardımcısı olarak görev yapan Eğitim Sen İzmir 1 No’lu Şube Üyesi Bora Cangüloğlu, geçtiğimiz yıl Ekim ayında hiçbir gerekçe gösterilmeden beşinci kez görevden alınmıştı.

Başka bir okula sürgün edilen Cangüloğlu, yaşananların ardından yargı yoluna gitmişti. Hukuk mücadelesini kazanan Cangüloğlu, mahkeme kararıyla görevine iade edildi.

Konuya ilişkin yazılı açıklama yapan Eğitim Sen İzmir 1 No’lu Şubesi, “Buradan ilan ediyoruz ki, arkadaşımızın göreve başlama gününü haksızlık ve hukuksuzluklara karşı, keyfi uygulamalara karşı vereceğimiz mücadelede yeni bir aşama olarak değerlendireceğiz. Yandaşlığın verdiği şımarıklıkla keyfi kararlara imza atan, çalışanlarına Mobbing uygulayan, despotik yandaş yöneticiler için artık cezasızlık-sorumsuzluk döneminin sonunu getirmeye kararlıyız" ifadelerini kullandı.
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir