MENÜ
İzmir
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Görsel anlatım: 6 aşamada İzmir'de tarım devrimi!
Yerel Yönetimler
22 Ocak 2021 Cuma 09:55

Görsel anlatım: 6 aşamada İzmir'de tarım devrimi!

Temel önceliği refahı büyütmek olan kuraklık ve yoksukllukla mücadeleyi hedefleyen devrim niteliğindeki 6 aşamalı plan kentte ve ülkede büyük ses getirirken, Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer sosyal medya hesabından yol haritasının görsel anlatımını da takipçileriyle paylaştı... 
GERÇEKİZMİR - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer startını Küçük Menderes'ten verdiği ilçe turunun Ödemiş bölümünde yaptığı basın toplantısında kentin yeni tarım politikasını anlattı. 

- Başkan Soyer anlattı... İzmir'de tarım devrimi: 6 başlıklı yol haritasında neler var?

- Soyer'den çarpıcı 'yerli ve milli' çıkışı: Bu işgale İzmir'den başkaldırıyoruz!

Temel önceliği refahı büyütmek olan kuraklık ve yoksukllukla mücadeleyi hedefleyen devrim niteliğindeki 6 aşamalı plan kentte ve ülkede büyük ses getirirken, Büyükşehir Belediye Başkanı sosyal medya hesabından yol haritasının görsel anlatımını da takipçileriyle paylaştı... 

İŞTE SOYER'İN PAYLAŞIMIYLA İZMİR'İN 6 AŞAMALI TARIM DEVRİMİ 

#İzmirTarımı vizyonumuz kapsamında bölgeye, iklime ve coğrafyaya özgü ürün envanteri ve planlaması yapıyoruz.



Tarımsal desteklerimizi #İzmirTarımı vizyonumuzda sürdürüyoruz. Üreticilere makine, hayvan ve tohum desteği sağlıyoruz. Üreticilerin ürünlerini kooperatifler aracılığıyla yüksek meblağdan satın alıyoruz.



Tarımsal ürünlerin sadece yapım aşamasında yer almıyoruz. #İzmirTarımı modelimizle üreticilerimin ürünlerinin  lojistik, işleme ve markalaşma süreçlerini gerçekleştiriyoruz.



Tarımsal destek sürecimizi sürdürülebilir bir ekosistem olarak görüyoruz. #İzmirTarımı vizyonumuzda markalaşmış ürünleri satış, pazarlama ve ihracat için hazır hale getiriyoruz.



#İzmirTarımı modelimiz çerçevesinde üretimin doğru bir şekilde sağlanması için Ar-Ge stratejilerine göre tarım ile ilgili eğitim ve sertifikasyon süreçleri gerçekleştiriyoruz.



#İzmirTarımı sadece zirai faaliyet olarak görmüyor, agroturizm gibi yan ekonomilerle destekleyerek çiftçilerimiz ve üretim yapan köylerimize ek gelir yaratıyoruz.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir