MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Göz-Göz evinde gol oldu yağdı: 5-0
Spor
27 Nisan 2018 Cuma 22:00

Göz-Göz evinde gol oldu yağdı: 5-0

Spor Toto Süper Lig'de 31. hafta açılış maçında Göztepe sahasında Kardemir Karabükspor'u 5-0 mağlup etti.

Avrupa Ligi'ne katılma hesapları yapan Gaöztepe, Bornova Stadı'ndaki mücadelede 11. ve 45+1. dakikalarda Axel Ngando, 64. ve 77. dakikalarda Nabil Ghilas ile 80. dakikada Demba Ba'nın golleri ile 3 puana uzandı.

Bu sonuçla ilk 5 umudunu arttıran Göztepe 47 puana yükseldi. Ligden düşmesi daha önceden kesinleşen Kardemir Karabükspor ise 12 puanda kaldı.

Ligde gelecek hafta Göztepe, Yeni Malatyaspor'u konuk edecek. Karabükspor da Atiker Konyaspor'u ağırlayacak.

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR
12'nci dakikada Göztepe öne geçti. Halil'in şutunda Karabükspor kalecisi Rybka'dan dönen topu takip eden Ngando düzgün bir vuruşla fileleri sarstı: 1-0.

21'inci dakikada Ghilas'ın ceza yayı üzerinden çektiği şutta top auta çıktı.

45+2'nci dakikada Göztepe farkı 2'ye çıkardı. Poko'nun pasında ceza sahasında topla buluşan Ngando kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti: 2-0.

64'üncü dakikada Göztepe 3'üncü golü buldu. Enes'in şutunda direkten dönen topu Ghilas tamamladı: 3-0.

78'inci dakikada Demba Ba'nın sağ kanattan pasında Ghilas topu boş kaleye gönderdi: 4-0.

80'inci dakikada taraftar tarafından yuhalanan ve ıslıklanan Demba Ba kaleci ile karşı karşıya pozisyonda maçın skorunu belirledi: 5-0.

DEMBA BA'YA TEPKİ: BURASI GÖZTEPE, BEŞİKTAŞ DEĞİL!

Göztepe'de Demba Ba, maçın 67. dakikasında oyuna girdi. Taraftarlar Demba Ba'yı ıslıklayarak, "Burası Göztepe, Beşiktaş değil!" tezahüratlarında bulundu.

Top her ayağına geldiğinde ıslıklanan tecrübeli futbolcu, 80. dakikada takımının 5. golünü atarken yine ıslıklara maruz kaldı.

Fikret Orman ne demişti?
28. haftada Beşiktaş ile Göztepe arasında oynanan lig maçı öncesi siyah beyazlıların başkanı Fikret Orman'ın açıklamaları gündeme bomba gibi düşmüş ve Demba Ba ile ilgili şu ifadeleri kullanmıştı:

"Demba Ba çok önemli bir oyuncu, biz de onun Beşiktaş'ta oynamasını istiyoruz. Demba Ba'nın kontratı bitiyor, önümüzdeki sezon Beşiktaş'ta oynamasını istiyorum. Bu hafta Göztepe ile oynayacağız, şimdi bunu konuşmak olmaz. Demba Ba, Beşitaş'ın evladı. Sezon sonu geldiği zaman Demba Ba'nın transferine bakacağız..."

Bunun ardından Göztepe cephesinden yoğun tepki gelmiş ve Senegalli golcü futbolcuya da bu taraftarlar tarafından yansımıştı.  

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir