MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Gözler o ihaledeydi: Buca’daki benzinlik satışından ne sonuç çıktı?
Yerel Yönetimler
23 Mart 2021 Salı 15:34

Gözler o ihaledeydi: Buca’daki benzinlik satışından ne sonuç çıktı?

Buca’da geçtiğimiz Ekim ayında Yalvaçlar tarafından satın alınan benzinlik arazisi için bir kez daha ihaleye çıkıldı. Önceki ihale iptal edilirken yeni süreçte Saros Akaryakıt ve Onbaşı Petrol şirketleri dosya teslim etti. Ancak eksik evraktan dolayı iki firma ihaleye katılım şartı taşımadı. Belediye Başkanı Kılıç ihaleyi sonlandırdı.

GERÇEKİZMİR - Buca Belediyesi, Zafer Mahallesi’nde bulunan 4 bin metrekarelik alanı satışa çıkardı. İmar durumuna bakıldığında akaryakıt istasyonu yapılmaya elverişli olan arazinin ihalesi Buca Belediyesi meclis salonunda gerçekleşti.

Geride kalan Ekim ayında yapılan ihaleyi Yalvaçlar Petrolcülük 39 milyon TL’lik bedelle kazanmıştı. Süreçte ihale yeterli şartların oluşmamasından dolayı iptal edilmişti. Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç’ın katılımıyla bir ihale toplantısı daha gerçekleşti. Meclis salonundaki oturumda Belediye Başkanı Kılıç’ın önüne iki dosya geldi. Saros Akaryakıt ve Onbaşı Petrol şirketlerinin başvurularıyla ikili bir yarış bekleniyordu. Fakat iki firmada dosyalarını eksik evrakla teslim edince ihaleden sonuç çıkmadı.

Saros Akaryakıt’ın dosyasında teminat mektubu, Onbaşı Petrol’ün dosyasında da hem teminat mektubu hem de iç zarf bulunmaması eksiklik yarattı. Başkan Kılıç da söz konusu firmaların ihaleye katılım şartları taşımadıklarını belirterek ihaleyi sonlandırdı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir