MENÜ
İzmir
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Göztepe 3 golcü ile temasta!
Spor
10 Aralık 2025 Çarşamba 11:53

Göztepe 3 golcü ile temasta!

Göztepe’de Trabzonspor yenilgisi sonrası forvet operasyonu hızlandı. Teknik direktör Stoilov’un “En az 3 golcü istiyoruz” çıkışının ardından yönetimin Victor Guzman, Ricardo Mathias ve Andre Henrique ile temas kurduğu, scout ekibinin alternatif adayları da masaya koyduğu öğrenildi.

Süper Lig'de pazar günü deplasmanda Gaziantep Futbol Kulübü ile karşı karşıya gelecek Göztepe'de forvet arayışları hız kazanırken, liste de ortaya çıkmaya başladı. Teknik direktör Stanimir Stoilov, 2-1 kaybedilen Trabzonspor maçının ardından minimum 3 golcü almak istediklerini dile getirdi. Juan dışında Janderson ve Sabra'dan beklediği verimi alamayan Göztepe'de yönetimin Perulu Victor Guzman, Brezilyalı forvetler Ricardo Mathias ile Andre Henrique ile temasta olduğu ifade edildi.

Scout ekibinin 3 futbolcunun yanı sıra alternatif isimleri de belirlediği ifade edildi. Futbola ülkesi Peru'nun Ülianza Lima takımında başlayan Guzman geride kalan yaz döneminde Portekiz ekibi Sporting Lizbon'un altyapısına transfer oldu. Lizbon'da U23 takımında forma giyen 19 yaşındaki forvet, Peru'nun alt yaş kategorilerinde milli formayı da terletti. 19 yaşındaki Ricardo Mathias ise Internacional'da top koştururken, 23 yaşındaki Andre Henrique ise Gremio'da görev yapıyor. (DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Gerçek İzmir