MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Göztepe Alanyaspor'a konuk oluyor
Spor
22 Ağustos 2024 Perşembe 11:37

Göztepe Alanyaspor'a konuk oluyor

Süper Lig'deki ilk 2 maçında Antalyaspor (D) ve Fenerbahçe ile berabere kalan Göztepe, 3'üncü haftanın açılış karşılaşmasında yarın Alanyaspor'a konuk olacak.

Süper Lig'deki ilk 2 maçında Antalyaspor (D) ve Fenerbahçe ile berabere kalan Göztepe, 3'üncü haftanın açılış karşılaşmasında yarın Alanyaspor'a konuk olacak. Alanya Oba Stadı'nda oynanacak müsabakanın başlama düdüğü saat 21.00'de çalacak. Göztepe'de sakatlanan kaleci Arda'nın yanı sıra tedavisi süren Japon orta saha oyuncusu Matsuki mücadelede forma giyemeyecek. Göztepe'nin dün İzmir'e getirdiği Polonyalı kaleci Mateusz Lis ise lisansı çıkar çıkmaz Alanya'da sahadaki yerini alabilecek.

Teknik direktör Stanimir Stoilov, zorlu bir haftayı geride bıraktıklarını belirterek, "Özellikle Fenerbahçe maçında 2-0 geriye düşmemize rağmen pes etmedik. Rakibimize baskı kurup 2-2'lik skoru bulduk ve puanı aldık. Alanyaspor deplasmanında da kendi oyunumuzu sahaya yansıtmak istiyoruz" diye konuştu.

İki takım son olarak 2021-22 sezonunda Süper Lig'de karşı karşıya geldi. Alanya'daki maç 2-2 berabere biterken, Göztepe rakibine Gürsel Aksel Stadı'nda 2-0 kaybetti. (DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir