MENÜ
İzmir 13°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Göztepe-Çaykur Rizespor maçı ertelendi!
Spor
9 Şubat 2020 Pazar 21:01

Göztepe-Çaykur Rizespor maçı ertelendi!

Süper Lig'in 21'inci hafta müsabakası için yarın deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak Çaykur Rizespor, yaşanan kötü hava koşulları nedeniyle Trabzon Havalimanı'ndaki uçuş seferlerinin akmasından dolayı İzmir'e gidemedi. TFF bu sebeple maçı erteledi.

Çaykur Rizespor, Süper Lig'in 21'inci haftasında oynayacağı Göztepe maçı hazırlıklarını Rize'de kendi tesislerinde tamamladıktan sonra bugün sabah saatlerinde Trabzon Havalimanı'ndan İzmir'e gitmeyi planlıyordu. Havalimanında ki uçuşların aksaması dolayısıyla kendi tesislerinde beklemeye başlayan Çaykur Rizespor'un Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yetkilileri ile görüştükleri öğrenildi.

İlerleyen saatlerde de uygun hava şartlarının oluşmaması sebebiyle Çaykur Rizespor takımı sonraki seferlele de İzmir'e gelemedi. Bu sebeple TFF maçı erteleme kararı aldı. Göztepe Spor Kulübü'nden yapılan açıklamada, "Süper Lig'in 21. haftasında 10 Şubat Pazartesi günü oynanması planlanan Çaykur Rizespor maçımız konuk ekibin hava şartları sebebiyle İzmir'e ulaşamaması nedeniyle TFF tarafından ileri bir tarihe ertelenmiştir" denildi.

TFF'den yapılan açıklamada ise karşılaşmanın oynanacağı tarihin Futbol Federasyonu tarafından daha sonra kamuoyuna duyurulacağı belirtildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir