MENÜ
İzmir 23°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Göztepe Juan için bekleyişte!
Spor
3 Temmuz 2026 Cuma 11:41

Göztepe Juan için bekleyişte!

Göztepe'nin Brezilyalı golcüsü Juan Silva için yaz transfer döneminde henüz resmi teklif gelmedi. Sarı-kırmızılı yönetim, yıldız oyuncu için 20 milyon euronun üzerinde bir bonservis hedeflerken, Dünya Kupası sonrası oluşacak transfer piyasasını bekliyor.

Yeni sezon hazırlıklarını Urla Adnan Süvari Tesisleri'nde sürdüren Göztepe'nin Brezilyalı golcüsü Juan Silva, bu transfer döneminde beklenen ilgiyi henüz göremedi. Geçen sezonun devre arasında Fransız ekibi Lille'in 15 milyon euro teklifte bulunduğu ancak Göztepe'nin satmadığı Juan için kulübe yaz döneminde resmi bir teklif gelmedi. Bazı takımların Sambacı'yı radarına aldığı ancak Sport Rebiplic şirketiyle hiçbir resmi görüşme yapmadığı kaydedildi. Geçen sene diğer Brezilyalı golcü Romulo'yu 20+5 milyon euro bedelle Alman ekibi Leipzig'e satıp kulüp tarihinin en pahalı transferini gerçekleştiren Sport Republic şirketinin Juan'da da aceleci davranmadığı ve Dünya Kupası'nın bitmesini beklediği bildirildi.

Juan'ı da 20 milyon euro ve üzeri bir fiyata satmayı planlayan yönetimin temmuz ayı sonunda teklifleri beklediği vurgulandı. Göztepe'ye 2024-2025 sezonunda İngiliz ekibi Southampton'dan kiralık olarak gelen 24 yaşındaki futbolcu geçen sene ise 900 bin euro bedelle sarı-kırmızılıların futbolcusu olmuştu. Juan ilk senesinde 28 resmi maça çıkıp 8 gol attı ve 4 asist yaptı. Juan Silva geçen sezon ise 32 maçta 11 gol atıp kariyer rekoru kırdı. Göztepe'de Juan'ın yanı sıra sağ bek Arda Okan Kurtulan ve Nijeryalı orta saha oyuncusu Anthony Dennis'e de taliplerin olduğu kaydedildi. (DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2026 Gerçek İzmir