MENÜ
İzmir 17°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Göztepe adım adım Play-Off'a!
Spor
30 Mart 2023 Perşembe 12:00

Göztepe adım adım Play-Off'a!

29'uncu haftada deprem nedeniyle ligden çekilmek zorunda kalan Yeni Malatyaspor'dan hükmen 3 puan alan Göztepe, rakiplerinin kaybetmesiyle 2 sıra birden yükseldi ve Play-Off hattına yaklaştı.

Spor Toto 1'inci Lig'de 29'uncu haftada deprem nedeniyle ligden çekilmek zorunda kalan Yeni Malatyaspor'dan hükmen 3 puan alan Göztepe, rakiplerinin kaybetmesiyle 2 sıra birden yükseldi ve Play-Off hattına yaklaştı.

Hatfaya 11'inci basamakta giren Göz-Göz'ün üzerinde yer alan Beyçimento Bandırmaspor evinde Bodrumspor'a 4-0 kaybederken, Dyorex Boluspor da sahasında lider Yılport Samsunspor'a 5-1 yenildi.

Göztepe, Yeni Malatya'dan aldığı hükmen galibiyetle bu iki takımın üzerine çıktı. İzmir ekibi, Çaykur Rizespor deplasmanından 4-2'lik yenilgi ile dönen Manisa Futbol Kulübü ile arasındaki puan farkını da 1'e indirdi. Şu an 7'nci sırada yer alan Bodrumspor'la arasında 4 puan fark bulunan sarı-kırmızılılar Play-Off yolunda umut tazelemiş oldu. Göztepe, cumartesi günü deplasmanda düşme hattında yer alan Altaş Denizlispor'a konuk olacak. (DHA)


 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir