MENÜ
İzmir 14°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Göztepe'de Mehmet Sepil gururu!
Spor
6 Kasım 2019 Çarşamba 11:33

Göztepe'de Mehmet Sepil gururu!

Göztepe, başkan Mehmet Sepil'in ligdeki 18 kulübün yer aldığı Kulüpler Birliği Vakfı'nda tüm rakip başkanların ortak talebiyle başkan seçilmesiyle gururlandı.

Süper Lig'de üst üste üçüncü sezonunu geçiren Göztepe, başkan Mehmet Sepil'in ligdeki 18 kulübün yer aldığı Kulüpler Birliği Vakfı'nda tüm rakip başkanların ortak talebiyle başkan seçilmesiyle gururlandı. Göztepe'nin başkanlığını 5.5 yıl önce Haziran 2014'te devralan, takıma 2015'te 2. Lig, 2017'de 1. Lig Play-Off maratonunda şampiyonluk yaşatarak 14 yıl sonra Süper Lig'e taşıyan Sepil, 3 yıl içinde Kulüpler Birliği'nde de önemli bir göreve geldi. Beşiktaş ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Fikret Orman'ın kulüp ve vakıftaki görevlerinden istifasıyla dün İstanbul'da olağanüstü genel kurula giden birlikte Mehmet Sepil, Amerika Birleşik Devletleri'nde olmasına rağmen diğer başkanların talebiyle tek aday olarak başkanlığı devraldı.

Orman'ın ayrılığı sonrası 2 hafta önce Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun kendisine yaptığı başkanlık önerisine olumsuz yanıt veren Mehmet Sepil, diğer başkanların da ısrarını, "Küskünlükler bir yana bırakılıp, 18 kulüp bu oluşumda yer alırsa, 18 kulüp de birlikte hareket ederse başkan olurum" şartıyla kabul etti. Kulüpler Birliği'nin dünkü genel kuruluna 1 yıldır toplantılara katılmayan Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz de katılıp birlik mesajları verdi. Kulüpler Birliği, Galatasaray'ın katılımıyla uzun süre sonra 18 kulübün temsilcisiyle toplandı. Göztepe'yi ABD'de bulunan Sepil'in yerine başkan seçildiği toplantıda başkanvekili Tlaat Papatya temsil etti. Toplantıya katılan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi de Mehmet Sepil'in adaylığına tam destek oldu. 

?Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, Kulüpler Birliği'nde 6 yıl sonra Anadolu'dan ilk başkan olarak görev yapacak. (DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir