MENÜ
İzmir 21°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Göztepe'de sakatlık şoku: 3 ay oynamayacak!
Spor
1 Şubat 2018 Perşembe 15:49

Göztepe'de sakatlık şoku: 3 ay oynamayacak!

Süper Lig'in 20. haftasında Pazartesi günü deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Göztepe, şok bir haberle sarsıldı. Zorlu deplasmanda ilk 11'de başlaması beklenen Ömer Şişmanoğlu'nun, dizindeki sakatlığının nüksetmesiyle yaklaşık 3 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

GERÇEKİZMİR - Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Pazartesi günü deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Göztepe'de Ömer Şişmanoğlu şoku yaşanıyor.

Sarı-kırmızılı formayla bu sezon 14 gol atan ve takımın gol yükünü sırtlayan Adis Jahovic'in Konyaspor'a transfer olmasının ardından Teknik Direktör Tamer Tuna zorlu Trabzon deplasmanında Şişmanoğlu'nu ilk 11'de sahaya sürmeyi planlıyordu. Ancak sarı-kırmızılı camia bugün şok bir haberle sarsıldı. Daha önce dizinden sakatlık geçiren Şişmanoğlu'nun bugün Urla Adnan Süvari Tesisleri'nde yapılan antrenmada sakatlığı nüksetti. Golcü oyuncunun yaklaşık 3 ay yeşil sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

TRABZON'DA GOL SİLAHI 'GHILAS' OLACAK
Adis Jahovic'in yerine transfer edilen Demba Ba'nın uzun süredir yeşil sahalardan uzak olması, Ömer Şişmanoğlu'nun da sakatlanmasıyla birlikte, takımdan gönderilmesi beklenen ancak kulüp bulamayan Nabil Ghilas zorlu deplasmanda Göztepe'nin gol silahı olacak.

Demba Ba'nın ise Teknik Direktör Tamer Tuna tarafından maçın gidişatına göre sonradan oyuna dahil edilmesi bekleniyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir