MENÜ
İzmir 18°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Göztepe eksiklerine kavuştu!
Spor
28 Eylül 2026 Pazartesi 11:05

Göztepe eksiklerine kavuştu!

Trendyol Süper Lig'de milli aranın ardından deplasmanda oynayacağı Eyüpspor maçının hazırlıklarına başlayan Göztepe haftalardır takımdan ayrı kalan sakat oyuncularına kavuştu.

Trendyol Süper Lig'de milli aranın ardından deplasmanda oynayacağı Eyüpspor maçının hazırlıklarına başlayan Göztepe haftalardır takımdan ayrı kalan sakat oyuncularına kavuştu. Sarı-kırmızılılarda 8 Ağustos tarihinde Trabzonspor'la oynanan özel maçta sakatlanan ve hiçbir lig maçında forma giyemeyen Gambiyalı stoper Sonko Sundberg tamamen iyileşti. İlk idmanda takımla çalışmalara başlayan Sundberg'in durumu teknik ekibi rahatlattı. Son iki maçı sakatlığından dolayı kaçıran Tanzanyalı orta saha Novatus Miroshi de tamamen iyileşti.

Miroshi de takımla çalışmaların tamamında yer aldı. Ligin 2'nci haftasında Gençlerbirliği maçında sakatlanan ve son 4 müsabakada forma giyemeyen Brezilyalı stoper Allan Godoi'nin de iyileşme aşamasında olduğu bildirildi. Godoi'nin son tedavilerini gerçekleştirdiği ve bu hafta içinde takımla idmanlarda yer alacağı bildirildi. 2 kritik oyuncusunun takıma dönmesiyle rahat nefes alan teknik direktör Stanimir Stoilov, Godoi'nin de gelmesiyle uzun sürenin ardından ilk kez tam kadro çalışmış olacak. Sağ bek Ogün Bayrak da 2 maçlık kırmızı kart cezasını tamamladı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2026 Gerçek İzmir