MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Göztepe evinde bambaşka
Spor
22 Ekim 2024 Salı 12:39

Göztepe evinde bambaşka

Süper Lig'de 9'uncu hafta maçında deplasmanda Eyüpspor'a tek golle mağlup olan Göztepe, cumartesi günü Gürsel Aksel Stadı'nda oynayacağı Trabzonspor maçına odaklandı.

Bu sezon dış sahada oynadığı 4 karşılaşmadan 2 beraberlik ve 2 yenilgi alan sarı-kırmızılılar evinde ise bambaşka bir performans sergiledi. Gürsel Aksel Stadı'nda biri seyircisiz olmak üzere 4 müsabakaya çıkan Göz-Göz, 2024 yılında sahasında hiç yenilgi görmedi.

Son olarak 1'inci Lig'de 4 Kasım 2023 tarihinde Kocaelispor'a 1-0 mağlup olan Göz-Göz o maçın ardından rakiplerine evinde galibiyet sevinci yaşatmadı. Süper Lig'de de iç saha avantajını çok iyi kullanan Göztepe, Fenerbahçe ile 2-2 berabere kalıp, Bodrum FK'yı 2-0, Kayserispor'u 3-0 ve Sivasspor'u da 3-2 yendi. Trabzonspor karşılaşmasında da mutlak galibiyeti hedefleyen İzmir ekibi rakibi ile Süper Lig'de oynadığı son 5 maçı ise kazanamadı. Trabzonspor'u son olarak 2019 yılında deplasmanda 1-0 yenmeyi başaran Göztepe, sonraki 5 müsabakada 4 yenilgi ve 1 beraberlik aldı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir