MENÜ
İzmir
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Göztepe'nin yıldızı Beşiktaş'a gidiyor!
Spor
3 Şubat 2026 Salı 10:15

Göztepe'nin yıldızı Beşiktaş'a gidiyor!

Transfer çalışmalarına hız veren Beşiktaş, Göztepe’de forma giyen 23 yaşındaki Beninli futbolcu Junior Olaitan için resmi adım attı. Siyah-beyazlıların oyuncuyla 3,5 yıllık anlaşmaya vardığı öğrenildi. Kartal, Olaitan'ın saat 14.30'da İstanbul'da olacağını açıkladı.

Transferde tam anlamıyla gaza basan Beşiktaş, Süper Lig ekiplerinden Göztepe’de forma giyen Junior Olaitan için harekete geçti.

Siyah-beyazlılar, on numara ve sol kanatta oynayabilen 23 yaşındaki Beninli futbolcu için Göztepe’nin kapısını çaldı. Beşiktaş’ın, Junior Olaitan ile 3,5 yıllık sözleşme üzerinden anlaştığı ve Göztepe’ye resmi teklifini ilettiği öğrenildi.

Siyah-beyazlılar transfer görüşmelerine başladığı Beninli oyuncunun saat 14.30'da İstanbul'da olacağını açıkladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Junior Olaitan, sağlık kontrolleri ve transfer görüşmelerinin tamamlanması için bugün İstanbul'a gelecektir. Olaitan'ı taşıyan uçak bugün 14.30'da İstanbul Havalimanı İç Hatlar Terminali'nde olacaktır" ifadelerine yer verildi.

Genç oyuncu sağlık kontrollerinden geçecek ve ardından Beşiktaş'a imza atacak.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2026 Gerçek İzmir