MENÜ
İzmir 17°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Göztepe’den Jahovic’e veda videosu: Finalde o gol!
Spor
31 Ocak 2018 Çarşamba 14:13

Göztepe’den Jahovic’e veda videosu: Finalde o gol!

Göztepe Kulübü resmi sitesi Konyaspor’la anlaşarak takımdan ayrılan Adis Jahovic için bir veda videosu yayınladı.

GERÇEKİZMİR – Göztepe’de ligin ilk yarısında attığı 14 golle takımı sırtlayan Adis Jahovic’in ayrılığının yankıları sürüyor.

Kulüple sözleşme sezon sonunda bitecek olan Makedon golcü için şartlarda anlaşamayınca satış kararı çıktı ve Jahovic Konyaspor’la anlaştı.

-GÖZTEPE'DE FORVET TELAŞI...

Jahovic’in Konyaspor’la sözleşme imzalamasının ardından Sarı-kırmızılı kulübün resmi sosyal medya hesaplarından “Teşekkürler” mesajıyla bir veda videosu yayınlandı.

Ünlü müzisyen Goran Bregovic’in Ederlezi şarkısı eşliğinde Jahovic’in Göztepe’deki günlerinden kesitlerin yayınlandığı video Makedon golcünün sarı-kırmızılı takım Antalya’da Eskişehirspor ile oynadığı play-off finalinde attığı ve Süper Lig’in kapısını aralayan golü yer aldı.

İŞTE O VİDEO 

 

JAHOVİC'TEN VEDA MESAJI...
Göztepeli taraftarların gönlünde taht kuran Makedon golcü Adis Jahovic, Konyaspor'a transfer olmasının ardından bir veda mesajı yayınladı. Jahovic kendine ait Instagram hesabından yayınladığı mesajda, "Sevgili Göztepe taraftarı, Bugüne kadar bana ve aileme göstermiş olduğunuz sevgi ve saygıdan dolayı sizlere minnettarım. İyi veya kötü oynadığımız maçlarda bile bizlere destek olan, binlerce kilometre arma peşinde gelip karşılıksız seven taraftarımız, tesisteki herkes ve ter akıttığım tüm futbolcu kardeşlerim, sizlerle unutulmaz anılar biriktirip şampiyonluk yaşadım. İzmir'i de sizleri de unutmayacağım. Beni seven, sevmeyen kırdığım ve üzdüğüm insanlar varsa özür dilerim. Teşekkürler, evleda Göztepe" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir