MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Gülşah Durbay'dan o iddialara ilişkin açıklama!
Güncel
4 Ekim 2024 Cuma 17:28

Gülşah Durbay'dan o iddialara ilişkin açıklama!

Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile ilişkisi olduğu ve bir bebek aldırdığı iddialarını kesin dille yalanladı. Kanser tedavisi gördüğünü belirten Durbay, "İftiraya uğradım. Tüm yalanların hesabını mahkemede soracağım" dedi.

Gülşah Durbay bugün sosyal medya hesabından 5 dakikalık bir video paylaştı.

Durbay, "Bu açıklama kentim, ailem, partim ve vicdan sahibi tüm insanlar için" dedi.

2 Ağustos'ta, 2008 yılından beri yaşadığı bağırsak rahatsızlığı nedeniyle İzmir 9 Eylül Üniversitesi Hastanesi’nde operasyonu geçirdiğini belirten Durbay, operasyonın ardından yaşadığı sıkıntılardan kurtulduğunu, görevimin başına eskisinden daha iyi şekilde döndüğünü söyledi.

Ardından, "Fakat geçtiğimiz ay 4 Eylül günü, gelen patoloji raporunda kolon kanseri olduğumu öğrendim" diyen Durbay, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Teşhis sonrası, tüm uzman kadrolarla hem görevimi en güçlü şekilde devam ettirmek hem de en iyi tedaviyi alabilmek adına değerlendirmelerde bulunduk. Tüm süreci şeffaf bir şekilde sizlerle paylaşmak istiyordum. Fakat kız kardeşim riskli bir hamilelik geçirdiği ve erken doğum risk olması nedeniyle açıklama yapmayı onun ve doğacak olan yeğenimin sağlığını etkilememesi adına ertelemiştim.

"Bana alçakça iftiralar atanlar yüzünden Dün İzmir Medicana Hastanesi’nde ilk kemoterapimi alırken ailem bu haberler nedeniyle, apar topar İstanbul’a, kardeşimin yanına gidip durumu açıklamak zorunda kaldı. Kendi hastalığımı, karnı burnunda bebek bekleyen kardeşime kendim açıklayamadım. Kendisiyle konuşamadım. Bunun acısını da asla unutmayacağım. Asla affetmeyeceğim."

'İftiraya uğradım, bu saatten sonra hiçbir özrün kıymeti yok'

Durbay, ameliyat olduğu günden bu yana organize olmuş, hazımsız bir grup tarafından planlı bir şekilde pek çok iftiraya-yalana maruz kaldığını söyledi ve ekledi:

"Geçtiğimiz gün ise bir alçak tarafından son derece çirkin, ipe sapa gelmez, baştan sona yalanlarla dolu bir yazı dolaşıma sokularak ben, ailem ve Sayın Genel Başkanım hedef gösterildi, iftiraya uğradım."

Dünden beri 100’den fazla kişi ve kurumu mahkemeye verdiğini açıklayan Durbay, "Bu alçaklardan hukuk önünde hesap sorup, hepsini tek tek mahkum ettireceğim. Mahkemeye verildiğini öğrenenlerden bazıları derhal yazılarını kaldırdı ve benimle iletişim kurmaya çalışıp, özür mesajları gönderdiler. Bu saatten sonra hiçbir özrün, ne benim ne de ailemin nezdinde bir kıymeti yoktur. Hakkımda bu adice iftiraları atanlar, mahkum olacaklardır" dedi.

Dün itibarıyla tedavisini 2 haftada 1 kez olacak şekilde başladığını duyuran Durbay, "Bir yandan bu hastalık illetiyle mücadele edip tekrar sağlığıma kavuşacak, bir yandan da bu ne idüğü belirsizlerle bu yaptıklarının hesabını soracağım" diye konuştu.

Durbay açıklamasında, "Siyasi hırsları için, böylesine seviyesiz ve aşağılık yalanları yayanlara ve bundan medet umanlara meydanı boş bırakmayacağım. Partimi ve beni, böyle çirkin iftiralarla karalamak isteyenler günün sonunda bunun hesabını yargı önünde ve daha da önemlisi milletin vicdanında en ağır şekilde verecekler" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir