MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Gümrükçü'den 23 Nisan zinciri: O fotoğrafı paylaştı, Yavaş'a pas attı!
Yerel Yönetimler
23 Nisan 2020 Perşembe 09:40

Gümrükçü'den 23 Nisan zinciri: O fotoğrafı paylaştı, Yavaş'a pas attı!

Twitter adresinden 1988 yılındaki kutlamalar kapsamında Hürriyet İlkokulu pankartını taşıyan fotoğrafı ile güncel Türk Bayraklı fotoğrafını bir arada paylaşan Başkan Gümrükçü, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a da zincir için pas attı. Yavaş da 23 Nisan gününden bir çocukluk fotoğrafını sosyal medyadan paylaştı.

GERÇEKİZMİR - Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılış yıldönümü anısına Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 100.yılında çeşitli tören ve etkinliklerle kutlanıyor.

Koronavirüsle mücadele kapsamında alınan sokağa çıkma yasağı nedeniyle kutlamalar yoğunlukla sosyal medyaya taşınırken, Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü de anlamlı bir zincirin startını verdi. 

Twitter adresinden 1988 yılındaki kutlamalar kapsamında Hürriyet İlkokulu pankartını taşıyan fotoğrafı ile güncel Türk Bayraklı fotoğrafını bir arada paylaşan Başkan Gümrükçü, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a da zincir için pas attı. 

Gümrükçü, "TBMM’ye ev sahipliği yapan Başkentimiz Ankara’nın Değerli Başkanı Mansur Yavaş... 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızın 100. yıl coşkusuna çocukluğunuzdan bir bayram fotoğrafıyla eşlik eder misiniz?" mesajını paylaştı. 

YAVAŞ DA PAYLAŞTI

Gümrükçü'nün çağrısı sonrası  Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş, 23 Nisan gününden bir çocukluk fotoğrafını, "  Bizler Türkiye Cumhuriyeti’nin çocuklarıyız. Yeni değil bizim Cumhuriyet sevgimiz; bir çocuğun kalbi kadar temiz, bir gazinin yaşadıkları kadar derin bir asır içinde. Bağımsızlığı, adaleti, eşitliği öğrendik sayesinde. Son nefesimize kadar sahip çıkacağımızın sözüyle..." ifadeleriyle paylaştı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir