MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Gümrükçü’den ‘havalimanı’ açıklaması: Tüm Bakırçay'ın talebi!
Yerel Yönetimler
15 Ocak 2020 Çarşamba 10:39

Gümrükçü’den ‘havalimanı’ açıklaması: Tüm Bakırçay'ın talebi!

İzmir’de 3 il başkanının gerçekleştirdiği zirvede Çiğli Kaklıç havalimanının sivil havalimanı olarak hizmet vermesi ve ikinci havalimanı olması talepleri de masaya yatırılırken, Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü sosyal medyadan açıklamada bulundu.

GERÇEKİZMİR - AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar tarafından gerçekleşen zirvede, kentin sorunları, Ankara’da onay bekleyen projeler gündeme gelmişti.

Toplantıda İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar tarafından askeriyeye ait olan Çiğli Kaklıç havalimanının sivil havalimanı olarak hizmet vermesi ve ikinci havalimanı olması için öneri getirildi.

İl başkanlarının zirvesinde Kaklıç’a yapılması önerilen yeni havalimanının gündeme getirilmesi üzerine Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, sosyal medyadan il başkanlarına teşekkür ederken, destek de geldi.

Gümrükçü, "İzmir’in yeni bir havalimanına ihtiyacı gün geçtikçe artıyor... Geçmişte olduğu gibi Kaklıç havalimanının sivil uçuşlar için kullanılması tüm Bakırçay bölgesinin talebidir. Konuyu gündeme getiren il başkanlarımıza teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir