MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Gümrükçü’den ‘Ataşehir krizi’ne ‘2 yıllık’ mesajla gönderme!
Politika
28 Eylül 2017 Perşembe 10:24

Gümrükçü’den ‘Ataşehir krizi’ne ‘2 yıllık’ mesajla gönderme!

CHP İl Yöneticisi ve Çiğli siyasetinin önemli isimlerinden Utku Gümrükçü’den çarpıcı bir açıklama geldi. İl Yönetiminin onadığı iptal kararına gönderme yapan Gümrükçü 2 yıl önceki parti içi yarış sürecinde yayınladığı mesajı yeniden yayınladı.

GERÇEKİZMİR – CHP İzmir’de delege seçimleri tam gaz devam ederken, gündeme Çiğli Ataşehir sandığında yaşanan kriz damga vurdu.

İlçe yönetiminin desteklediği mavi listenin 4 oyla kaybettiği Ataşehir Mahallesi'ndeki seçimde ölen bir üyeye oy kullandırıldığı ve oy kullanmış görünen iki üyenin sandığa hiç gelmediği iddiasıyla mahalledeki seçimin yönetim tarafından iptal hamlesi partide tansiyonu yükseltti.

Kazanan listede yer alan 56 delegenin yargı yoluna gitmesi, ilçe yönetiminin bu delegeleri temsilen suç duyurusunda bulunan 4 ismi disipline vermesiyle artan gerginlik, il yönetiminden oy çokluğuyla çıkan ret kararıyla tavan yaptı.

- CHP İZMİR'DE O KARAR AÇIKLANDI, ORTALIK KARIŞTI!... 

Bu gelişmelerin ardından CHP İl Yöneticisi ve Çiğli siyasetinin önemli isimlerinden Utku Gümrükçü’den çarpıcı bir açıklama geldi. İl Yönetiminin onadığı iptal kararına gönderme yapan Gümrükçü 2 yıl önceki parti içi yarış sürecinde yayınladığı mesajı yeniden yayınladı.

Gümrükçü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ““Bana dokunmayan YILAN bin yaşasın" diyerek örgütlenmemeyi tembihleyen; "her koyun kendi bacağından asılır" felsefesini şiar edinen KONFORMİZM ile... "Yöneticilerin elindeki gücü ya da olanakları devrimci mücadeleyi yükseltmek için değil, kendilerini daha da güçlendirmek için çıkar amaçlı kullanmaları" anlamına gelen KARİYERİZM ile... "Yöneticilerin ellerindeki imkanlarını kullanarak, bir takım mallar ya da hizmetler dağıtarak, vaat vererek siyasal destek talebinde bulunmaları anlamına gelen "KLİENTALİZM" ile Cumhuriyet Halk Partisinin onurlu üyeleri ile birlikte mücadele edeceğime bağımsızlık, eşitlik ve özgürlük mücadelesi için canlarını veren yoldaşlarımızın huzurunda and içiyorum” ifadelerini kullandı. Gümrükçü mesajının altına ilk yayınlanma tarihini de not düştü.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir