MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Gümrükçü’den çifte mesaj: Çiğli’ye ve il başkanlığına aday mı?
Politika
13 Kasım 2017 Pazartesi 13:08

Gümrükçü’den çifte mesaj: Çiğli’ye ve il başkanlığına aday mı?

CHP İzmir’de kongre takvimi işlerken hem Çiğli İlçe Başkanlığı hem de il başkanlığı için ismi yüksek perdeden konuşulan il yöneticisi Gümrükçü, çarpıcı ‘adaylık’ mesajları verdi.

GERÇEKİZMİR - CHP’de devam eden kongre sürecinde en fazla konuşulan isimler arasında yer alan CHP İzmir İl Yöneticisi Utku Gümrükçü, hem Çiğli İlçe Kongresi hem de il kongresinde aday olup olmayacağıyla ilgili katıldığı radyo programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

- SOSYAL MEDYADAN AÇIKLADI: CHP ÇİĞLİ'DE BİR ADAY DAHA!... 

ÖRGÜT YENİDEN GÖREV VERİRSE YAPARIM!
Gümrükçü, “CHP Çiğli İlçe Başkan Adayı olacak mısınız?” sorusuna “Çiğli İlçe Başkanlığına adaylığını açıklamak tek başına verilecek bir karar değil. Geçmişte görev yaptım. Örgüt yeniden bu görevi verirse yaparım. Bu benim değil örgütün vereceği karar” dedi.

İL BAŞKANLIĞI İÇİN İRADE HENÜZ OLUŞMADI
İsminin il başkanlığı için anılmasının hatırlatılması üzerine Gümrükçü şunları söyledi:  İrade delegede. O irade henüz oluşmadı. 10 Aralık’ta kongreler bitecek. Bu tarihten sonra konuşulması gerek. Benim bir oyum var. Doğal delegeyim. 600 arkadaş seçilecek. Bugünden o güne yönelik konuşmak doğru değil. CHP’nin geçen kongresinde tartışmalar yaşandı. Vekile saldırılar oldu. Adayları destekleyen gruplar arasında tartışmalar yaşandı. Bunların bu kongrede yaşanmaması gerek. Ağabey abla kardeş bu formüllerle olmaz. Tabanın iradesiyle olur. Taban tek adayda uzlaşırsa olur buna saraylarda odalarda karar veremezsiniz. Kararı verme adayı belirleme delegenin iradesinde. Yeni seçilecek başkanlar kanaat önderleri, vekiller 10 Aralık’tan sonra oturur ‘geçen kavga etmiştik şimdi 2019 var. Partinin birliğini beraberliği sağlayalım’ diyebilir. Yine dediğim gibi. Son karar delegenin. Örgütün iradesine şimdiden ipotek koymak doğru değil. Mevcut bir il başkanımız var. Asuman Bey birikimli donanımlı bir büyüğümüz. Süreç nasıl şekillenecek ilçe kongreleri sonrası belli olur. 11 Aralık’ta yavaş yavaş tablo netleşir örgüt kendi iradesini gösterir.”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Mustafa koca
 13 Kasım 2017 Pazartesi 20:25
Senden saha iyi başkan adayı bulamazlar emin ol;Ayrıca Asuman GÜVEN o koltuğun hakkını veremedi bundan sonrada dikiş tutmaz büyüklülük icraatla olunur kimseyi yüceltmeye gerek yok oraya sen yakışîrsın .
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir