MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Gümrükçü’nden videolu adaylık sinyali!
Politika
27 Aralık 2017 Çarşamba 11:31

Gümrükçü’nden videolu adaylık sinyali!

Adı 7 Ocak’ta yapılacak İl Kongresi’nde adaylık için geçen CHP Çiğli İlçe Başkanı Utku Gümrükçü sosyal medyada dikkat çeken bir video paylaştı. Leman Sam’ın “Daha gidecek çok yolumuz var” şarkısının nakaratıyla biten görüntülerin finalinde Gümrükçü’nün de “Daha gidecek çok yolumuz var. Önümüzde il kongresi var” sözlerine yer verildi.

GERÇEKİZMİR – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Örgütü’nde tüm gözler 7 Ocak’ta yapılacak İl Kongresi’nde…

Süreçte Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun davetiyle gerçekleşen toplantılar başta olmak üzere çok sayıda zirvede ‘Nasıl bir il başkanı olmalı?’ sorusuna yanıt aranırken, bir çok ismin adı da adaylık için dillendirilmeye devam ediyor.

Bu isimlerin başında gelen CHP Çiğli İlçe Başkanı Utku Gümrükçü’nün sosyal medya hesaplarından paylaştığı video büyük dikkat çekti.

Geçtiğimiz günlerde kongreye yönelik önemli açıklamalarda bulunan ve il başkanı tarifi yaparak delegenin iradesine ipotek koyulamayacağını söyleyen Gümrükçü bu kez paylaştığı video ile mesaj verdi!

 

Gümrükçü’nün Çiğli İlçe Kongresi’ndeki konuşmasının öne çıkan söylemlerine yer verilen videoda “Yürüyelim arkadaşlar” sloganı dikkat çekerken, Leman Sam’ın “Daha gidecek çok yolumuz var” şarkısının nakaratıyla biten görüntülerin finalinde Gümrükçü’nün de “Daha gidecek çok yolumuz var. Önümüzde il kongresi var” sözlerine de yer verildi.

Gümrükçü’nün paylaşımı ve bu mesajlar parti içinde adaylık sinyali olarak yorumlandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Musa
 27 Aralık 2017 Çarşamba 12:05
Bence ciddi bir aday. İzmir için iyi olur. Tecrübeli genç bir aday. Hayırlı olsun
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir