Günay'dan cezaevinde ilk mesaj: Sizden tek isteğim...
İçişleri Bakanlığı, tutuklanan Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay'ın görevinden uzaklaştırıldığını duyururken, Günay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Sizden tek isteğim Güzelbahçe’ye iyi bakın. Örgüt çözülmesin, dimdik ayakta dursun" mesajı verdi.
GERÇEKİZMİR - Hakkında yürütülen adli soruşturma kapsamında tutuklanan ve görevinden uzaklaştırılan Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay, sosyal medya hesabından mesaj paylaştı.
Günay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Sizden tek isteğim Güzelbahçe’ye iyi bakın. Örgüt çözülmesin, dimdik ayakta dursun" açıklamalarında bulundu.
Günay şu ifadeleri kullandı; "Sevgili yol arkadaşlarım Ben burada çok çok iyiyim. Bu günler geçecek. Kazanan biz olacağız. Sizden tek isteğim Güzelbahçe’ye iyi bakın. Örgüt çözülmesin, dimdik ayakta dursun. İnanan arkadaşlarla başaracağız Sizleri çok seviyorum. Biraz daha çok çalışın. Doğru duvar yıkılmaz sevgiler"