MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Gündem Körfez! Başkanlar konuştu: Dünü... Bugünü... Yarını...
Güncel
14 Ekim 2024 Pazartesi 13:27

Gündem Körfez! Başkanlar konuştu: Dünü... Bugünü... Yarını...

İzmir Körfezi’nde Ağustos ayında yaşanmaya başlayan balık ölümleri ile birlikte kötü koku kentte etkili olmaya devam ederken Yusuf Saygı ve Münir Koçarslan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tugay ve eski başkanların yer aldığı önemli bir belgesele imza attı. Belgeselde başkanların Körfez’de yapılan çalışmaları anlattığı ve güncel tartışmalara değindiği konuşmaları yer aldı.

GERÇEKİZMİR - İzmir Körfezi’nde Ağustos ayında yaşanmaya başlayan balık ölümleri ile birlikte kötü koku kentte etkili olmaya devam diyor.

BELGESELİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından kurulan Bilim Kurulu geçtiğimiz günlerde 15 maddelik Acil ve Kısa Vadeli Eylem Planı’nı açıklamış ve tartışmalara neden olmuştu.

Körfez ölüm kalım savaşı verirken Yusuf Saygı ve Münir Koçarslan, İzmir Körfezi’nde yapılan-yapılmayanlara ışık tutacak önemli bir çalışmaya imza attı.

Merhum İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Piriştina’nın Sedef Kabaş ile yaptığı röportajdan, eski başkanlar Yüksel Çakmur, Burhan Özfatura, Aziz Kocaoğlu, Tunç Soyer ve mevcut İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın konuşmalarının yer aldığı belgesel İzmir Körfezi’nde yaşanan kirliliğe, güncel tartışmalara ve bugüne kadar yapılan-yapılamayan proje ve çalışmalara yer veriyor.  

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Kudret gevrek
 15 Ekim 2024 Salı 20:34
Körfez''in kıyı şeridinde olan şetlerden dolayı özellikle kordon, konak, karataş civarında deniz kendini temizle yemiyor dalgayla gelen pislik şeye vurup geri dönüyor halbuki şeyin önünde kayalık olursa doldurulabilir gelen pislik kayaların üstünde kalır. Böylelikle temizleme bilir insan gücüyle
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir