MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Gündem 'arıtma tesisi'...  Aslanoğlu'ndan Saygılı'ya 'canlı yayın' çağrısı
Politika
4 Temmuz 2023 Salı 19:12

Gündem 'arıtma tesisi'... Aslanoğlu'ndan Saygılı'ya 'canlı yayın' çağrısı

CHP ve AK Parti arasında devam eden ‘artıma tesisi’ tartışmasında CHP’li Aslanoğlu’ndan mevkidaşı AK Partili Saygılı’ya canlı yayın çağrısı geldi. 
GERÇEKİZMİR - Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin su ve kanalizasyon şirketi İZSU tarafından işletilmekte olan arıtma tesisleri için geçtiğimiz yıllarda kestiği cezaların gündeme gelmesi sonrası CHP ve AK Parti arasında tartışma başladı.

Basında çıkan 'arıtma tesislerine ceza' haberleri ile ilgili yazılı açıklama yapan İzmir Büyükşehir Belediyesi "İzmir Büyükşehir Belediyesi ve bağlı kuruluşları son dönemde İzmir üzerinden yürütülen planlı ve belli merkezler tarafından yönetildiği bilinen siyasi algı çalışmalarının hedefi haline getirildi. Bu kapsamda peş peşe asılsız iddialar ortaya atılıyor, müflis tüccar mantığıyla eski defterler karıştırılıp, arşivlerdeki haberler yeni gelişmeler gibi yayına sürülüyor." ifadelerini kullanmıştı.

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı  ve CHP İzmir Milletvekili Rıfat Nalbantoğlu’ndan konu hakkında karşılıklı açıklamalar gelmişti. 

SAYGILI’DAN ‘HALI ALTINA SÜPÜRME SİYASETİ’ ÇIKIŞI
Son olarak AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, Başkan Tunç Soyer ve CHP’li yöneticilerin mazeret üretme ve halı altına süpürme siyaseti yaptığını belirterek, "Körfezi temizleyemez, şehri kötü kokuya tutsak ederler; Vatandaş tepki gösterince de ‘Trol’ diyerek hakaret ederler! Milletvekilimiz Şebnem Bursalı’nın arıtma sorununa yönelik eleştirileri yankı bulunca da ‘Trollerin işi” diyenlere tavsiyemiz; kendilerini gözden geçirmeleri, eleştiriye açık olmaları, kalıcı çözümler üretmeye çabalamalarıdır" çıkışında bulunmuştu.

CANLI YAYIN ÇAĞRISI
Saygılı’ya mevkidaşı CHP’li Şenol Aslanoğlu’ndan konu üzerinde yaşanan tartışma ekseninde ‘canlı yayın’ çağrısı geldi.
Sosyal medya hesabından  Saygılı’ya seslenen Aslanoğlu, “ Sayın Bilal Saygılı İzmir’deki arıtma tesislerini, arıtma tesisleri ile ilgili iddialarınızı, dilediğiniz zaman dilediğiniz kanalda, dilediğiniz haberci ile canlı yayında karşılıklı konuşmaya hazırım. Biz konuşalım, kararı İzmirli versin. Ne dersiniz ?
Genel başkanınız çekinip benim genel başkanımın karşısına canlı yayına çıkmıyor ama demokrasinin başkenti İzmir farkını yaratsın. Ne dersiniz?” ifadelerini kullandı.
 
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir